FRA

Restaurangbiträde till FRA

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu ett restaurangbiträde som vill stärka teamet i vår personalmatsal. Tjänsten är ett vikariat på nio månader med chans till förlängning. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i ett glatt team där du får vara med och göra skillnad varje dag. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.


Ditt uppdrag

Som restaurangbiträde hör du till avdelningen för verksamhetsstöd. Avdelningen har i uppdrag att stötta organisationen såväl strategiskt som administrativt. För att få alla delar av vår verksamhet att fungera optimalt behöver vi dig som gillar service, människor och kvalité. 

Som restaurangbiträde arbetar du med vanligen förekommande köksuppgifter vilket bland annat innebär arbete i kall- och varmkök, disk och servering. Arbetet innefattar storköksmatlagning samt enklare kontorsgöromål. Vår restaurang och enhet har ett omfattande leveransansvar då vår personalmatsal är mycket populär på myndigheten. Vi har även en nära samverkan med FRA:s interna beställarorganisation. Tjänsten är ett vikariat på nio månader med chans till förlängning.


Du kan

Vi söker dig som har minst tvåårig gymnasial utbildning med inriktning mot restaurang, konferens, kök eller service, alternativt har motsvarade erfarenhet erhållen genom arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har utbildning inom kallskänk, storkök, livsmedelshygien såsom HACCP eller ekonomi.

Rätt person för tjänsten har arbetat minst tre år inom kök-, service- eller restaurangbranschen. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete i personalmatsal, servering eller catering. För tjänsten krävs att du behärskar det svenska språket obehindrat i såväl tal som skrift samt engelska i tal. Tjänsten kräver datorvana samt B-körkort.


Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en driven och ansvarstagande person som uttrycker en positiv attityd till arbetet. Som person har du ett naturligt fokus på problemlösning samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är lugn och stabil och fokuserar på rätt saker i stressade situationer. För att lyckas i din roll har du en mycket god känsla för service och tar egna initiativ till att hjälpa gästerna. Det är av stor vikt att du har god samarbetsförmåga och tycker om att jobba som ett team. Du är prestigelös i ditt arbetssätt och är ödmjuk inför situation när man behöver samarbeta för att få jobbet gjort på ett effektivt sätt.


Om FRA

FRA är en civil myndighet med ca 900 anställda som lyder under Försvarsdepartementet. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Det sker också genom vårt arbete med att skapa förutsättningar för ett cyberförsvar och att bidra till att skydda samhällsviktiga informationssystem.

Vi erbjuder flexibla arbetstider och tror att frihet under ansvar och flexibilitet bidrar till balans mellan arbete och fritid och välmående personal. Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. På FRA finns en sedan länge starkt förankrad idrottsklubb som möjliggör att våra medarbetare har tillgång till diverse olika träningsaktiviteter.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och förutsättningar till intern karriärrörlighet. Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.


Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef på telefon 010-557 43 33. Fackliga företrädare nås på 010-557 46 00.

Vi tar emot ansökningar via www.fra.se senast 2021-11-28.
Referensnummer 4385/21.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.


Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Vikariat

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2021-11-28

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Ekerö

Kontaktpersoner:
Se annons


Företagets hemsida:
www.fra.seAnsök nu


Sista ansökningsdag : Igår . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 november

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från FRA

Alla jobb hos FRA

Liknande jobb Restaurangbiträde till FRA