FRA

Kreativ integratör sökes till FRA

På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.


Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en driven och kreativ integratör. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett spännande arbete i en innovativ miljö. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.  

 

 

Ditt uppdrag
Som integratör på FRA har du en mycket viktig roll där du är nyckeln till att få olika tekniker och mjukvaror att fungera ihop. Arbetet utförs i ett erfaret sammansvetsat team med blandade kompetenser.  

 

Du kommer att vara en del av ett kompetent agilt team som har till uppgift att utveckla, integrera, förvalta tekniska lösningar inom ett flertal mycket spännande områden. Du har en unik möjlighet att få arbeta med bred teknik i en kreativ miljö, där du tillsammans med andra seniora tekniker tar ett helhetsansvar teamets system. Du kommer bidra till att etablera nya system från grunden, samtidigt se till att befintliga underhålls och vidareutvecklas. Arbetet är omväxlande och uppgifterna varierar, alltifrån utveckling, arkitektur, övervakning, installation och felsökning till att ta fram prototyper.  

 

 

Du kan
Du har en relevant utbildning inom IT alternativt motsvarande kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har en högre teknisk utbildning alternativt kunskaper inom radio och/eller telecom. Förutom ett stort tekniskt intresse och en bred teknisk kompetens ser vi att du har djupare kunskap inom något av följande områden:

 

  • Systemintegration
  • IT-infrastruktur
  • Informationssäkerhet
  • Nätverk

För tjänsten krävs att du skriver och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är meriterande.  

 

 

Du är
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som har ett stort teknikintresse och arbetar strukturerat och drivs av att lösa problem. Du kommer att vara en vital kugge i ett seniort team med många kontaktytor vilket ställer krav på att kunna kommunicera med olika nivåer inom organisationen. Du har en god förmåga att samarbeta och stödjer andra att uppnå gemensamma mål. Vidare ser vi att det är av vikt att du är självständig och självgående samt att du ofta kommer med nya idéer för hur man kan angripa olika problemställningar.

 

 

Om FRA
FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 800 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.

 

Som integratör hör du till avdelningen för teknik. Avdelningen har till uppgift att förse FRA med de tekniska system som behövs för verksamheten. Avdelningen utvecklar, anskaffar och driftsätter nya system samt sköter drift och underhåll av befintliga system.

 

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av kvinnor och män i alla åldrar med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö.

 

 

Mer information
Arbetsplatsen ligger i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning, vilken genomförs i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Jonas Sahlén på telefon 08-471 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

 

Ansökan sker via www.fra.se senast 2019-11-24.

 

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp

 

Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2019-11-24

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Lovön

Kontaktpersoner:
Robin Björkén

Företagets hemsida:
http://www.fra.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 november . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 november

Kategorier : Data & IT Systemvetare Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från FRA

Alla jobb hos FRA

Liknande jobb Kreativ integratör sökes till FRA