FRA

Inredningsarkitekt till Fastighetsenheten

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? Vi söker nu en erfaren inredningsarkitekt till myndighetens lokalförsörjningsprojekt. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Om FRA
Omvärlden är FRA:s arena. Vår uppgift som underrättelsetjänst är att skydda Sverige mot de allvarligaste hot som kan riktas mot ett samhälle – militära angrepp, terrorism och cyberattacker. Vi gör det för att skydda det viktigaste vi har – vår trygghet, vår demokrati och vårt sätt att leva. Genom vår kunskap om omvärlden kan vårt land förbereda sig och möta hoten i tid. Vi är experter på cyberområdet och signalspaning och en larmklocka för militära hot. Vi är också i kärnan av det svenska cyberförsvaret och skyddar de viktigaste verksamheterna och den viktigaste infrastrukturen från angrepp. För att klara våra kärnuppdrag krävs avancerade tekniklösningar. Tillsammans har vi en unik uppgift, som vi löser med kunskap och kompetens som vi är ensamma om i Sverige.

För din trygghet. För vår demokrati. Varje dag. Året om.

Ditt uppdrag
Som inredningsarkitekt hör du till Fastighetsenheten inom avdelningen för Verksamhetsstöd. Enheten som är en del av Lokalförsörjningskontoret har inom sitt område att planera för lokalförsörjningsprojekt i samverkan med fastighetsägaren Fortifikationsverket. Enheten ansvarar för den långsiktiga lokalförsörjningsplanen och utveckling av befintliga och nya lokaler för framtiden. Vi utformar moderna lokaler och arbetsplatser som stödjer FRA:s utveckling och medarbetarnas arbetsmiljö. Enheten ansvarar dessutom för kraftförsörjningsfrågor, hyres- och investeringsfrågor, flyttsamordning och inköp av inventarier till arbetsplatser.

Som inredningsarkitekt stödjer du ansvarig arkitekt och projektledare i arbetet inom enheten och du medverkar i framtagande, implementering och förvaltning av myndighetens inredningsprogram.

I rollen som inredningsarkitekt är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att arbeta med bl.a.

• Möbleringsplaner
• Lokalanpassningsskisser
• Upphandlingsunderlag/inköp av inredning
• Inventering av befintligt inredningsbestånd
• Inredningsprogram
• Skyltprogram m.fl.

Du kan
Vi söker dig som har:
• Examen och yrkestitel SIR eller SAR
• 3-5 års erfarenhet att arbeta med lokalanpassningar och inredningar från planskisser till inköp av  möbler
• Grundläggande kunskap inom färgsättning, belysning, textil inredning, akustik, ergonomi och tillgänglighet i offentliga miljöer.
• Vana att arbeta med Adobe, MS Office och ArchiCad
• Lätt för att skapa kontaktytor både internt som externt
• Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
• B-körkort
 
Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet och bred kunskap om material, leverantörer och produktkvalitet
• Arbetat inom offentlig verksamhet med regelverk för offentlig upphandling
• Erfarenhet av AutoCAD

Du är
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som gärna tar initiativ i arbetet för att uppnå resultat. Du har en förmåga att med framåtblick, fånga, utveckla och realisera verksamhetens behov. Du är noggrann och metodisk och organiserar och planerar ditt arbete väl. Du har en god gestaltningsförmåga och är bra på att kommunicera och förankra presentationsmaterial. Att självständigt kunna hantera olika uppdrag parallellt värderas högt.

Vårt erbjudande
På FRA är varje arbetsuppgift en del av något större.  På ett eller annat sätt får du som medarbetare vara med och bidra till att skydda Sveriges integritet och oberoende i världen. Du är med och gör skillnad på riktigt, varje dag.

Våra medarbetare har hög kompetens, men vi kan alltid bli bättre. Därför är professionell utveckling en självklarhet för oss.  Vi erbjuder möjligheter till kompetensutveckling. Som nyanställd får du bredda din kompetens direkt med en omfattande introduktionsutbildning som ger dig en större förståelse för uppdraget och hjälper dig in i verksamheten. Som medarbetare får du också möjlighet att hitta rätt utbildningar inom ditt specialområde för att bli ännu bättre på det du brinner för.  

Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. Andra förmåner som vi erbjuder är exempelvis gym på arbetsplatsen och ledarledda aktiviteter, gratis parkering, ledighet på klämdagar, utökad föräldrapenning samt natursköna omgivningar.  

Hos oss blir du en av de bästa. På ditt sätt.

Mer information
Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Detta innebär även att allt arbete utförs på arbetsplatsen och att hemarbete inte är möjligt. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef på telefon 010-557 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Vi tar emot ansökningar via www.fra.se senast 2023-10-08.
Referensnummer 3442/23.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2023-10-08

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm

Kontaktpersoner:
Se annons


Företagets hemsida:
www.fra.seAnsök nu


Sista ansökningsdag : 8 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Offentliga jobb


Senaste jobben från FRA

Alla jobb hos FRA

Liknande jobb Inredningsarkitekt till Fastighetsenheten