FRA

FRA söker en enhetschef till lokalvården

På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.


Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? Vi söker nu en engagerad och kommunikativ enhetschef till lokalvården. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i en utvecklande verksamhet.  På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.


Ditt uppdrag

Vi söker dig som brinner för service och leda medarbetare inom lokalvård.  Du är strukturerad, tydlig i din kommunikation och ansvarsfull i ditt ledarskap samt har en vilja att utveckla både verksamhet, medarbetare och dig själv. Du säkerställer en god arbetsmiljö och en effektiv lokalvård med hög kvalité. Som enhetschef har du budget-, verksamhets- och personalansvar, men du deltar också i det dagliga operativa arbetet ca 30 % av arbetstiden.


Du kan

Vi ser att du har en gymnasial examen och det är en fördel om du har utbildning inom relevant område. Vi ser också att du har arbetat i en chefsroll eller ledarroll där du erhållit god kunskap i ekonomi, administrativa arbetsuppgifter, planering och hantering av olika datasystem framförallt Office-paketet. För tjänsten krävs även att du tidigare har arbetet med lokalvård. 

Du behärskar svenska och engelska såväl i tal som i skrift samt har B-körkort.


Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. I rollen som enhetschef har du en förmåga att ta egna initiativ när du ser problem som behöver åtgärdas, du tar ansvar för att arbetet blir gjort med god struktur och är mån om att resultatet har hög kvalitet. Då du har omfattande kontakter både internt och externt bör du ha en tydlig kommunikativ förmåga, en serviceinriktad läggning samt lätt för att skapa och underhålla relationer. Då du arbetar nära både dina medarbetare och verksamheten är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, där du med positiv attityd skapar både engagemang och delaktighet.


Om FRA

FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 800 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.

Som enhetschef till lokalvården hör du till avdelningen för verksamhetsstöd. Avdelningen har i uppdrag att stötta organisationen såväl strategiskt som administrativt. 

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.


Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Karin Bäck på telefon 08-471 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Ansökan sker via www.fra.se senast 2020-02-23.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.


Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2020-02-23

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Lovön

Kontaktpersoner:
Karin Bäck
tfn: +46 08- 471 46 00

Företagets hemsida:
http://www.fra.se


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 januari

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från FRA

Alla jobb hos FRA

Liknande jobb FRA söker en enhetschef till lokalvården