FRA

Fordonsförare till FRA

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en tillmötesgående och flexibel medarbetare med fokus på transport. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.


Ditt uppdrag

Som medarbetare vid interserviceenheten hör du till avdelningen för verksamhetsstöd. Avdelningen har i uppdrag att stötta organisationen såväl strategiskt som administrativt

Som fordonsförare på FRA ansvarar du för myndighetens bilpark och arbetar med skötsel och underhåll av myndighetens fordon samt med viss administration. Utöver det ingår att stötta vår internservice i några av enhetens övriga uppdrag såsom godsmottagning och posthantering. Rollen erbjuder ett rörligt arbete där det förekommer arbete både inomhus och utomhus. Längre bilresor kan förekomma. Arbetet innebär även mycket kundkontakt.


Du kan

För att vara rätt person för tjänsten och trivas i rollen har du följande erfarenhet och kunskap:
• Gymnasial utbildning.
• Tidigare arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke.
• B-körkort.
• Grundläggande datorvana och kunskaper i Officepaketet.  
• Goda kunskaper i svenska.

Det är även meriterande om du har en förarutbildning eller annan utbildning inom service. Har du fördjupad kunskap i Officepaketet är även det positivt för rollen. Goda kunskaper i engelska samt körkort C och D anses också vara meriterande.


Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper ser att du som söker anser dig vara flexibel och strukturerad. Du kan behålla lugnet och fokus i stressade situationer samt är tillmötesgående i ditt möte med andra. Vi tror att du samarbetar effektivt med andra, har lätt skapa kontakter samt har en vilja och förmåga att anpassa dig till situationen för att leverera lösningar. Du är mån om kundens behov och agerar för att alltid leverera service på hög nivå. Rätt person för tjänsten tar ansvar för sina uppgifter, har integritet samt är lojal mot arbetsgivaren där du handlar i enlighet med verksamhetens mål, policys och riktlinjer.


Om FRA

FRA är en civil myndighet med ca 900 anställda som lyder under Försvarsdepartementets ansvarsområde. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Det sker också genom vårt arbete med att skapa förutsättningar för ett cyberförsvar och att bidra till att skydda samhällsviktiga informationssystem.

Vi erbjuder flexibla arbetstider och tror att frihet under ansvar och flexibilitet bidrar till balans mellan arbete och fritid och välmående personal. Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. På FRA finns en sedan länge starkt förankrad idrottsklubb som möjliggör att våra medarbetare har tillgång till diverse olika träningsaktiviteter.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och förutsättningar till intern karriärrörlighet. Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.


Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Mats A Pettersson på telefon 010-557 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Vi tar emot ansökningar via www.fra.se senast 2022-05-29.
Ange referensnummer 3120/22 i din ansökan.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.


Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2022-05-29

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Ekerö

Kontaktpersoner:
Mats A Pettersson

tfn: 010- 557 46 00

Företagets hemsida:
www.fra.seAnsök nu


Sista ansökningsdag : 29 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Offentliga jobb Transport & Logistik


Senaste jobben från FRA

Alla jobb hos FRA

Liknande jobb Fordonsförare till FRA