FRA

Fordonsförare

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en tillmötesgående och flexibel medarbetare med fokus på transport. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Om FRA

Omvärlden är FRA:s arena. Vår uppgift som underrättelsetjänst är att skydda Sverige mot de allvarligaste hot som kan riktas mot ett samhälle – militära angrepp, terrorism och cyberattacker. Vi gör det för att skydda det viktigaste vi har – vår trygghet, vår demokrati och vårt sätt att leva. Genom vår kunskap om omvärlden kan vårt land förbereda sig och möta hoten i tid. Vi är experter på cyberområdet och signalspaning och en larmklocka för militära hot. Vi är också i kärnan av det svenska cyberförsvaret och skyddar de viktigaste verksamheterna och den viktigaste infrastrukturen från angrepp. För att klara våra kärnuppdrag krävs avancerade tekniklösningar. Tillsammans har vi en unik uppgift, som vi löser med kunskap och kompetens som vi är ensamma om i Sverige.

För din trygghet. För vår demokrati. Varje dag. Året om.

Ditt uppdrag

Som medarbetare vid interserviceenheten hör du till avdelningen för verksamhetsstöd. Avdelningen har i uppdrag att stötta organisationen såväl strategiskt som administrativt

Som fordonsförare på FRA ansvarar du för myndighetens bilpark och arbetar med skötsel och underhåll av myndighetens fordon samt med viss administration. Utöver det ingår att stötta vår internservice i några av enhetens övriga serviceuppdrag. Rollen erbjuder ett rörligt arbete där det förekommer arbete både inomhus och utomhus. Längre bilresor kan förekomma. Arbetet innebär även mycket kundkontakt.

Du kan

För att vara rätt person för tjänsten och trivas i rollen har du följande erfarenhet och kunskap:
• Gymnasial utbildning
• Tidigare arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke
• B-körkort
• Grundläggande datorvana och goda kunskaper i Officepaketet
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Vi ser det som meriterande om du har:
• Förarutbildning eller annan utbildning inom service
• C- och/eller D-körkort

Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som söker anser dig vara flexibel och strukturerad. Du kan behålla lugnet och fokus i stressade situationer samt är tillmötesgående i ditt möte med andra. Vi tror att du samarbetar effektivt med andra, har lätt skapa kontakter samt har en vilja och förmåga att anpassa dig till situationen för att leverera lösningar. Du är mån om kundens behov och agerar för att alltid leverera service på hög nivå. Rätt person för tjänsten tar ansvar för sina uppgifter, har integritet samt är lojal mot arbetsgivaren där du handlar i enlighet med verksamhetens mål, policys och riktlinjer.

Vårt erbjudande

På FRA är varje arbetsuppgift en del av något större.  På ett eller annat sätt får du som medarbetare vara med och bidra till att skydda Sveriges integritet och oberoende i världen. Du är med och gör skillnad på riktigt, varje dag.

Våra medarbetare har hög kompetens, men vi kan alltid bli bättre. Därför är professionell utveckling en självklarhet för oss.  Vi erbjuder möjligheter till kompetensutveckling. Som nyanställd får du bredda din kompetens direkt med en omfattande introduktionsutbildning som ger dig en större förståelse för uppdraget och hjälper dig in i verksamheten. Som medarbetare får du också möjlighet att hitta rätt utbildningar inom ditt specialområde för att bli ännu bättre på det du brinner för. 

Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. Andra förmåner som vi erbjuder är exempelvis gym på arbetsplatsen och ledarledda aktiviteter, gratis parkering, ledighet på klämdagar, utökad föräldrapenning samt natursköna omgivningar. 

Hos oss blir du en av de bästa. På ditt sätt.

Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef på telefon 010-557 47 78. Fackliga företrädare nås på telefon 010-557 46 00.

Vi tar emot ansökningar via www.fra.se senast 2023-06-11.
Ange referensnummer 3445/23 i din ansökan.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2023-06-11

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm

Kontaktpersoner:
Se annons


Företagets hemsida:
www.fra.se


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 11 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 maj

Kategorier : Offentliga jobb Transport & Logistik


Senaste jobben från FRA

Alla jobb hos FRA

Liknande jobb Fordonsförare