FRA

Bli vår nästa Lokalvårdare!

Vill du ha ett flexibelt lokalvårdsarbete med närhet till naturen samtidigt som du bidrar till att göra skillnad varje dag? Vi söker nu flera kvalitetsmedvetna och serviceinriktade kollegor till vårt lokalvårdsteam där tidigare erfarenhet inom lokalvård inte är ett krav. Är du den vi söker kan vi erbjuda en arbetsplats med frihet under ansvar och möjlighet att skapa balans mellan arbete och fritid. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.


Ditt uppdrag

I rollen som lokalvårdare hos FRA ingår du i ett team med flera lokalvårdskollegor. Du är en viktig del av verksamheten och bidrar till att myndigheten kan utföra sitt uppdrag. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till en god arbetsmiljö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av lokalvård i olika kontorsmiljöer med närhet till naturen. Arbetsgruppen verkar för ett öppet klimat med god kultur där vi sätter kvalitet och service högt på agendan.

Som lokalvårdare hör du till avdelningen för verksamhetsstöd. Avdelningen ansvarar för ekonomi, upphandling, lokalförsörjning, service, HR, informationsförvaltning, rättsfrågor och säkerhetsskydd. Du kommer att tillhöra Servicekontoret vilket omfattas av tre enheter: Internservice, Lokalvård och Restaurang. Kontorets övergripande ansvar är service till hela myndigheten inom en flera olika områden.

Du har möjlighet till flexibla arbetstider och vi tror på att frihet under ansvar, gott samarbete och flexibilitet bidrar till välmående personal och en god balans mellan arbete och fritid. Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. På FRA finns en sedan länge starkt förankrad idrottsklubb som möjliggör att våra medarbetare har tillgång till diverse olika träningsaktiviteter.


Du kan

För att vara trivas och vara den vi söker för tjänsten krävs det att du behärskar svenska såväl i tal som i skrift. Du är en van användare och har grundläggande datorkunskaper.

Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet eller kunskap inom ett eller flera av följande områden:

• Tidigare erfarenhet från serviceyrke.  
• Arbetslivserfarenhet från lokalvård.
• Genomgått en städutbildning och/eller har utbildning inom golvvård.
• Vana av att arbeta med städmaskiner.
• Goda kunskaper i Officepaketet.


Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som kan arbeta både självständigt och i grupp och inte är främmande för att ta egna initiativ när så behövs. I arbetet motiveras du av att nå goda resultat med kunden i focus. Du tar har förmågan att strukturera ditt arbete men kan även snabbt ställa om vid behov och anpassa dig efter nya förutsättningar. Med en förståelse för verksamhetens strategier och prioriteringar arbetar du effektivt för att nå verksamhetens såväl som dina egna mål. För att trivas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och prioriterar kundnöjdhet. Att du och teamet ska lyckas är en självklarhet. Rätt kandidat bidrar med en positiv attityd till verksamheten, hög energi och engagemang i arbetsgruppen.


Om FRA

FRA är en civil myndighet med ca 900 anställda som lyder under Försvarsdepartementet. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Det sker också genom vårt arbete med att skapa förutsättningar för ett cyberförsvar och att bidra till att skydda samhällsviktiga informationssystem.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och förutsättningar till intern karriärrörlighet. Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.


Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef på telefon 010-557 44 82. Fackliga företrädare nås på 010-557 46 00.

Vi tar emot ansökningar via www.fra.se senast 2022-06-26
Referensnummer 3741/21.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.


Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2022-06-26

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm

Kontaktpersoner:
Se annons


Företagets hemsida:
www.fra.seAnsök nu


Sista ansökningsdag : För 9 timmar sedan . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 juni

Kategorier : Offentliga jobb Övrigt


Senaste jobben från FRA

Alla jobb hos FRA

Liknande jobb Bli vår nästa Lokalvårdare!