FMV

HR-Partner

Är du en erfaren HR-partner med intresse för Employer Branding? Har du en god samarbetsförmåga och bidrar till ett gott arbetsklimat? Vill du arbeta i en myndighet i tillväxt för att bidra till att göra Sverige och världen säkrare? Då kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifter

I rollen som HR-Partner arbetar du mot ett eller flera avgränsade verksamhetsområden och är chefernas närmaste HR-stöd. Du ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområdet där du bistår cheferna i att nå FMV:s målbild genom att driva HR-processer framåt och stötta i frågor över hela HR-området såsom kompetensförsörjning, rekrytering, arbetsmiljö, avveckling och lönebildning. Du arbetar i nära samarbete med stabens HR-assistenter, rekryterare och HR-strateger. Del av din tid kommer du även arbeta med projekt inom Employer Branding-området. Du kommer att vara en del i uppstarten av att ta fram vårt arbetsgivarerbjudande och den fortsatta implementeringen av denna och tillhörande arbete.

Tjänsten är placerad vid Gärdet i Stockholm.

Vi söker dig som

Du har en akademisk examen från högskola inom HR/beteendevetenskap eller har förvärvat motsvarande kompetens. Du har minst fem års erfarenhet av en bred och självständig HR-roll där du arbetat med processer inom hela HR-området, du har med fördel erfarenhet från statlig myndighet och tillhörande kollektivavtal. Genom ett coachande förhållningssätt bidrar du till utvecklingen av arbetsgivarrollen hos FMV:s chefer och vi ser gärna att du har kunskaper inom förändringsledning. Då rollen är inriktad mot Employer Branding ser vi gärna att du har ett stort intresse för dessa frågor. Dina kunskaper inom Officepaketet är goda och du har vana av att arbeta i HR-system.

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du som person bidrar till gott samarbete och ett trevligt arbetsklimat. Du beskrivs av din omgivning som en serviceinriktad teamperson som med gott omdöme driver dina processer framåt. Du är flexibel och har förmåga att snabbt sätta dig in i problem och vara ett kvalificerat stöd till chefer och kollegor, där du är såväl lyhörd som tydlig.

Om oss

HR-avdelningen är en del av myndighetens HR-och Kommunikationsstab och består av glada och drivna medarbetare som lär och tar hand om varandra. På avdelningen arbetar bland annat HR-partners, HR-assistenter och rekryterare som tillsammans svarar för det verksamhetsnära HR-stödet i organisationen.

Hos oss får du möjligheten att arbeta med HR-frågor i en organisation som präglas av tillväxt och där det finns ett stort fokus på förändrade arbetssätt och en ambition att vara i framkant inom HR-området.

FMV – Försvarets materielverk

På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?

Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO-S Elisabeth From, OFR/S Lena Sköld Gunnarsson, OFR/O Lars Mörrby och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Frida Thilén på telefon 08-782 4000.
Sista ansökningsdag är 2023-02-16.

Välkommen med din ansökan.


FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.Ansök nu


Sista ansökningsdag : 16 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 januari

Kategorier : HR & Organisation Offentliga jobb


Senaste jobben från FMV

Alla jobb hos FMV

Liknande jobb HR-Partner