FMV

Förrådsarbetare

Är du förrådsarbetare och har erfarenhet av att arbeta inom flygmateriel? Är du en person som arbetar bra med andra människor och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har också förmåga att arbeta mot mål och fokuserar på resultat. Vill du arbeta i kvalificerade projekt med syfte att bidra till att göra Sverige och världen säkrare? Då kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifter
Som förrådsarbetar kommer du att beställa, ankomstkontrollera och lämna ut materiel till kund. Du ska även redovisa i berörda uppföljningssystem. Du arbetar även på godsmottagning inklusive lastning och lossning.

Det främsta målet är att stödja provplatsen med materielförsörjning i syfte att provverksamheten kan bedrivas på ett flygsäkert sätt och provresultat levereras enligt tidplan. 

Tjänsten är placerad i Linköping.

Vi söker dig som
Du har grundläggande gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens som vi bedömer är likvärdig. Du har erfarenhet av logistik, gods och transport samt förrådshantering. Du har god kunskap i svenska och engelska och ska kunna uttrycka dig väl både i tal och i skrift. Du har körkort B.

Vi tror att du har goda datakunskaper och erfarenhet av att arbeta i PC/Nätverk (Windowsmiljö) samt även erfarenhet av de militära drift- och underhållsuppföljningssystemen LIFT, Fenix och PRIO.

Vi tror att du har kunskaper om hur man avsänder farligt gods på väg och flyg. Vi ser även gärna att du som söker vill ha en befattning som är både praktisk och administrativ. Vi tror även att du är en flexibel lagspelare som är driven och noggrann.

Du ser lösningar istället för problem och du är inte rädd för att hugga i. Vi ser också gärna att du har ADR-intyg för godshantering/vägtransport och även truckförarbevis. Vi ser också gärna att du har arbetat med flygmateriel. Vi ser även gärna att du har körkort C. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  

Om oss
Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.

Försvarets materielverk Test och Evaluering (FMV T&E) är en del av FMV där vi tillsammans som en helhet gör det möjligt att leverera operativt säkra och användbara materielsystem för ett starkare försvar i syfte att försvara Sverige och garantera vårt oberoende. Vi bidrar genom att genomföra Verifiering och Validering (VoV), så att FMV kan leverera rätt materiel till ett starkare försvar där alla medarbetare har en viktig roll att fylla.

T&E Luft verkar inom flygarenan. Vi arbetar med verifiering och validering av flygrelaterade produkter, främst på militära plattformar såsom Gripen och helikoptrar. Målet med vår verksamhet är att stödja övriga FMV med fackspecifik kompetens samt leda verksamhet inom verifiering och validering.

FMV – Försvarets materielverk
På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?
Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Marie Andersson, OFR/S Nicklas Neuman, OFR/O Michael Krüger och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

#LI-Onsite
Vid frågor ber vi dig kontakta Niclas Ahlander på telefon 076 611 41 38. 
Sista ansökningsdag är 2023-03-26.  

Välkommen med din ansökan.


FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.


Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 16 timmar . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 8 mars

Kategorier : Offentliga jobb Transport & Logistik


Senaste jobben från FMV

Alla jobb hos FMV

Liknande jobb Förrådsarbetare