FMV

Engagerade rekryterare

Vill du bidra till att FMV rekryterar rätt medarbetare och på så sätt vara med att göra Sverige och världen säkrare? Är du rekryterare med erfarenhet av att självständigt driva dina rekryteringsprocesser framåt och vara ett konsultativt stöd till rekryterande chefer? Vill du arbeta med att rekrytera till tjänster brett inom teknik, inköp, IT, administration och myndighetsutövning? Då kan du vara en av flera rekryterare som vi söker efter just nu då FMV är i stor tillväxt.

Arbetsuppgifter
Som rekryterare är ditt huvuduppdrag att stödja verksamhetens chefer i rekryteringar. Du driver självständigt flera parallella rekryteringsprocesser, från uppstart till avslut, där du agerar som konsultativt stöd till rekryterande chefer. Uppdraget är betydelsefullt och varierande, då vi har en stor bredd i de roller vi rekryterar till. Du arbetar nära chefer inom myndighetens alla verksamhetsområden och du är en viktig del i vårt ständiga förbättrings- och utvecklingsarbete av rekryteringsprocessen. Tjänsten är placerad vid Gärdet i Stockholm.

Vi söker dig som
Du har en akademisk examen inom HR alternativt har du motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt, som vi bedömer som likvärdig.

Du har ett par års erfarenhet i närtid av att självständigt driva, planera, prioritera och genomföra hela och flera parallella rekryteringsprocesser, inklusive tillhörande administration. Du har tidigare arbetat med att vara ett stöd till chefer i rekryteringsprocessen och vi ser det som en fördel om du har kunskap om det statliga regelverket kopplat till rekrytering. Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta utifrån en kompetensbaserad rekryteringsmetodik och det är meriterande om du har erfarenhet av arbetspsykologiska tester kopplat till rekryteringsprocesser. Du har mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska.

Som person är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt och driver dina processer framåt. Arbetet förutsätter att du trivs med att samarbeta tillsammans med andra. Du har ett stort intresse av att arbeta med rekrytering, är motiverad och arbetar på tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Om oss
HR- och kommuniktion befinner sig i ett utvecklingsskede där du som rekryterare kommer att bidra till myndighetens målbild om att stärka upp med rätt kompetens framåt. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande rekryteringsuppdrag, engagerade chefer och kandidater.

Vi söker efter dig som, tillsammans med kollegorna på HR- och kommuniktion, vill bli en teamspelare i vårt härliga gäng! Vi är idag åtta kollegor som dedikerat jobbar med rekrytering och då vårt rekryteringsbehov är mycket stort, söker vi efter ytterligare rekryterare. Teamet gillar att ha kul på jobbet samtidigt som vi strävar efter att leverera högsta kvalitet och att ge den bästa kandidatupplevelsen och stöttning till rekryterande chefer.

FMV – Försvarets materielverk
På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.

På FMV jobbar vi aktivt utifrån utvecklande medarbetarskap, som är en modell för att utveckla samarbete, främja ansvarstagande och skapa engagemang för att ta tillvara på den initiativförmåga som vi alla besitter. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?
Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Elisabeth From, OFR/S Lena Sköld Gunnarsson, OFR/O Lars Mörrby och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Vid frågor om tjänsten ber vi dig kontakta rekryterande chef Frida Thilén på telefon 08-782 4000. Om du har frågor om rekryteringsprocessen kan du höra av dig till rekryterare, Lina Johansson på 
lina.johansson02@fmv.se.

Sista ansökningsdag är 2023-10-02

Välkommen med din ansökan.


#LI-Hybrid

FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 september

Kategorier : HR & Organisation Offentliga jobb


Senaste jobben från FMV

Alla jobb hos FMV

Liknande jobb Engagerade rekryterare