FMV

Ekonom till verksamhetsområde Marinmateriel, Amfibie stöd och bas

Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.


Om oss
Verksamhetsområde Marinmateriel utformar och upphandlar tekniskt underhåll samt utvecklar och anskaffar marina system till Försvarsmakten. Med professionella medarbetare genomför och utvecklar vi verksamheten tillsammans med övriga FMV samt i nära samarbete med Försvarsmakten och industrin. Verksamhetsområdet består av 180 medarbetare fördelade på tre enheter med verksamhet i Stockholm, Karlskrona och Malmö.


Arbetsuppgifter
Som ekonom arbetar du med att stödja våra chefer, projektledare och projekt med prognoshantering, uppföljning, projektbudgetering, faktureringsunderlag och analyser. Du ansvarar även för att stödja chefer och projektledare med uppdatering av projektinformation och uppgifter i stödsystem. Rollen som ekonom innebär också att du enskilt och med andra medarbetare ständigt bidrar till utvecklingen av vår verksamhet.


Vi söker dig som
Du är utbildad/har examen som gymnasieekonom eller har motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt
.
Du har några års erfarenhet av att bearbeta, kalkylera, analysera, sammanställa och presentera ekonomiska underlag.

Vi tror att du har erfarenhet av projektarbete och Lagen om offentlig upphandling (LoU). Vi ser gärna att du har erfarenhet av FMV och Försvarsmaktens verksamhet. Vi tror att du kommer att ha nytta av dina kunskaper i Officepaketet med mycket goda kunskaper i Excel.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vi erbjuder dig
På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Tjänsten är placerad i Stockholm.


Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?
Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Erik Olsson, OFR/S Ola Fransson, OFR/O Mattias Werner och SECO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Claes Westergren på telefon 08-782 4000.
Sista ansökningsdag är 2022-01-31. 

Välkommen med din ansökan.


FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.Ansök nu


Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från FMV

Alla jobb hos FMV

Liknande jobb Ekonom till verksamhetsområde Marinmateriel, Amfibie stöd och bas