FMV

Är du vår nästa chef inom Marinen amfibie-, stöd- och bassystem?

Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.

Som myndighet i försvarssektorn är vårt uppdrag att leverera det som vårt svenska försvar behöver, viktigare än någonsin. Vi befinner oss just nu i en tid där du som enhetschef över plattformsystem på marinen kommer att vara en nyckelperson i att skapa en ännu mer dynamisk och leveranssäker organisation.

Om oss
Verksamhetsområde Marinmateriel utformar och upphandlar vidmakthållande samt utvecklar och anskaffar marina system till Försvarsmakten. Med professionella medarbetare genomför och utvecklar vi verksamheten tillsammans med övriga FMV samt i nära samarbete med Försvarsmakten och industrin.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef arbetar du med att leda enhetens arbete med framtagande av kommande amfibie och terrängsystem i teknikens framkant. Du leder även enhetens arbete med att leverera produkter och tjänster till Försvarsmakten och du medverkar och bidrar till avdelningens utveckling.

Som chef företräder du FMV:s vision, mål och värdegrund. Du har verksamhetsansvar, arbetsgivaransvar och ekonomiskt ansvar och är dina medarbetares viktigaste kommunikationskanal.

Vi söker dig som
Du har relevant akademisk utbildning eller har motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.

Du har erfarenhet av arbete med tekniska system, gärna amfibie, träng eller andra komplexa maritima system. Du har erfarenhet från arbetsledande roll samt operativ drift eller vidmakthållande av marina system. Du har även kunskap om planering, genomförande och uppföljning av produktion och produkter.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från projektledning och offentlig upphandling och har du även chefserfarenhet från FMV är det meriterande. För rollen krävs att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal såväl som i skrift.

Som chef på FMV skapar du förutsättningar för dina medarbetares och FMV:s utveckling. Därför behöver du ha förmåga att sätta in skeenden i ett större perspektiv och förstå din roll i dem. Din ledarstil kännetecknas av en stark vilja till utveckling, vilket syns när du tydliggör mål och ramar för verksamheten. I handling visar du omtanke om såväl medarbetare som andra samarbetspartners. Du förstår också att en effektiv och leveranssäker organisation bygger på en öppenhet inför olikheter.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. I urvalsarbetet kan vi komma att genomföra tester med stöd av extern leverantör.

Vi erbjuder dig
På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, träning och kompetensutveckling.

Tjänsten är placerad i Stockholm.
Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?

Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SEKO [Peter Andersson], SACO [Stefan Hållander], OFR/O [Dick Gregersjö] och OFR/S [Madeleine Lithander]. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Jan Aspenstam på telefon 08-782 4000.
Sista ansökningsdag är 2022-08-22. 

Välkommen med din ansökan!

FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.


 


Ansök nu

 


 

Sista ansökningsdag : 22 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 juli

Kategorier : Chef & Ledning Offentliga jobb Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från FMV

Alla jobb hos FMV

Liknande jobb Är du vår nästa chef inom Marinen amfibie-, stöd- och bassystem?