Boliden

VVS/Mekaniker vikariat till Anrikningsverket

 

Arbetsuppgifter

Som VVS/Mekaniker kommer du att utföra nyinstallation, reparationsarbeten och förebyggande underhållsarbete på vatten/luft system samt mekaniska utrustningar och anläggningar i Anrikningsverket. Du kommer även att tillverka och reparera reservdelar och utrustningar på verkstan. Arbetet sker i tätt samarbete med arbetsledare, beredare, planerare, driftoperatörer och FU-personal. Arbetstiden är förlagd till dagtid men under underhållsstopp kan arbete förekomma utanför ordinarie arbetstid. Beredskap kan förekomma. Tjänsten avser ett vikariat ca 8 månader.

 

Utbildning/Erfarenhet

Du har gymnasieutbildning med industriell inriktning kombinerat med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker en VVS/Mekaniker med engagemang och känsla för Anrikningsverkets behov och som har ett brett tekniskt kunnande och intresse. Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är social förmåga och flexibilitet i arbetssätt och bemötande. Du ska klara att arbeta självständigt och i grupp. Ständiga förbättringar samt ordning och reda är en naturlig del av arbetet. Vissa arbetsmoment kräver god fysik och du bör klara av att arbeta på hög höjd. Svetskunskap av syrafasta rör samt erfarenhet av vårt underhållssystem Maximo är meriterande. B-körkort är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Mark Johansson tfn 070-300 43 56

Facklig information

Klubb Gruv 136, Tobias Kostet tfn 070-241 77 16

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Isabelle Endmyhr, tfn 0970-72 96 04 eller isabelle.endmyhr@boliden.com

 

Sista ansökningsdag är 31 augusti 2022.

 

Intervjuer sker löpande

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 18 juli

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb VVS/Mekaniker vikariat till Anrikningsverket