Boliden

Vikariat Tillståndshandläggare

Våra grundläggande värderingar är; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö. Hos oss har arbetsmiljöfrågor högsta prioritet. Boliden Stab Gruvor har ca 300 anställda och omfattar bl.a avdelningarna HR & Hållbarhet, Ekonomi, Teknik, Affärsutveckling och Prospektering. Prospektera handlar om att identifiera, undersöka och prioritera områden för att lokalisera mineralfyndigheter. Mineralreserver och mineralresurser är det som utgör grunden för ett gruvbolags verksamhet. Prospekteringsavdelningen Geodata fungerar som en stödfunktion och ansvarar för underhåll och förvaltning av prospekteringen och gruvornas geovetenskapliga data. Dessutom innefattar supportfunktionen att hantera prospekteringsrelaterade ansökningar och tillstånd, lagring av borrkärnor i arkiv samt att se till att våra prospekteringsborrplatser är lämnade i god ordning och uppfyller de höga kraven på hållbarhet.

Arbetsuppgifter

Arbetet som tillståndshandläggare innebär främst att utreda och bearbeta ärenden gällande undersökningstillstånd och arbetsplaner för Bolidens prospekteringsverksamheter. I arbetet ingår även att ansöka om erforderliga tillstånd enligt miljöbalken samt avrapportering av undersökningsarbeten till Bergstaten. Externa kontakter gentemot myndigheter, mark- och sakägare ingår i arbetet. Tjänsten är ett vikariat på heltid från januari 2019 till mars 2020 och stationeringsorten är Boliden.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har en universitetsexamen med fastighetsrättslig eller naturvetenskaplig inriktning. Du har god GIS datorvana samt kunskap och kännedom om gällande lagar (minerallagen och miljöbalken) som rör tillståndsärenden. Arbetet kräver noggrannhet, gott ordningssinne och initiativförmåga. Du bör vara serviceinriktad, självgående och kunna samarbeta med interna såväl som externa intressenter. Tjänsten kräver att du kan uttrycka dig muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska.

Då resor förekommer i arbetet är körkort B ett krav.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Hanna Lundqvist Tfn 0910-774318, hanna.lundqvist@boliden.com 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-70 57 59, Magnus Filipsson (Unionen), tfn 0910-77 33 29, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Janet Johnsson, Human Resources, tfn 0910-77 45 66.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 11 november 2018

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Boliden

Kategorier : Bygg & Anläggning Naturvetenskap & Forskning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Vikariat Tillståndshandläggare