Boliden

Vikariat Maskinförare till Lastning och Transport

till Aitikgruvan

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker vikarier för både last-/grävmaskiner samt bergtruckförare. Som bergtruckförare består arbetet i huvudsak av att köra alla typer av bergtruck för transport av malm och gråberg. Som lastare använder du våra största grävmaskiner för att lasta bergtruckarna med malm och gråberg. I arbetet ingår även att aktivt delta i förbättringsarbetet kring utveckling av arbetsuppgifter, arbetsmiljö och säkerhet samt andra förekommande uppgifter inom arbetsområdet. Arbetstiden är förlagd till kontinuerlig skiftgång, med förmiddag, eftermiddag och nattskift.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Du bör ha gymnasial utbildning eller motsvarande kompetens. Meriterande är att du har erfarenhet från arbete med entreprenadmaskiner, maskinförarutbildning eller C-körkort. För att vara aktuell att vikariera som lastmaskinförare ska du ha relevant erfarenhet sen tidigare. Har du utbildning och erfarenhet inom arbetsområdet, t ex bergarbetarutbildning är det meriterande. Du förväntas ha lätt för att samarbeta och vara ansvarstagande samt klara av att arbeta skiftgång. Vi ser gärna att du har en aktiv livsstil då arbetet ställer höga krav på en god fysik. Ett krav är att du haft B-körkort i 3 år.

 

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggandevärderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Maria Johansson tfn 070-508 53 72 och Arbetsledare Tommy Jakobsson, tfn 070-217 16 44.

 

Facklig information

Klubb Gruv 136, Tobias Kostet tfn 0970-72 94 77. 

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Generalist Anna-Lena Olofsson tfn 070-508 59 37.

 

Sista ansökningsdag är 31 oktober 2021.

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande.

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 29 september

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Vikariat Maskinförare till Lastning och Transport