Boliden

Verkstadsmekaniker

till gruvan i Kristineberg

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en verkstadsmekaniker till vår komponentverkstad. Arbetsuppgifterna består av reparationer av komponenter till gruvutrustning.

Arbetet bedrivs ovan jord, och skiftgången är dagtid.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du ska ha gymnasial utbildning, helst industriteknisk. Erfarenhet av manuell svarvning, fräsning och svetsning är meriterande. Du kommer att ingå i ett skiftlag bestående av ett fåtal personer, varför egen förmåga till problemlösning och initiativkraft är viktig. B-körkort är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Niklas Sohlberg, tfn 0910-70 5145 eller Underhållschef Erik Hedström, tfn 0910-70 5111. 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Kristineberg 0910-70 5144. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 4095.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 30 September 2020, ansökningarna hanteras löpande så vänta inte med din ansökan.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 19 augusti

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Verkstadsmekaniker