Boliden

Verksamhetsutvecklare

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

 

 

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och påverka Boliden Garpenbergs positiva utveckling?

Som verksamhetsutvecklare hos oss består arbetsuppgifterna av att stödja och utveckla Boliden Garpenbergs verksamhet i linje med Bolidens organisations- och produktionsfilosofi New Boliden Way (NBW); en filosofi som utgår från Lean. Inom ramen för NBW kommer arbetsuppgifter finnas inom områden som:

- Ledningssystem – mötesstruktur, nyckeltal, uppföljning och analys av avvikelser.

- Processer - eliminering av slöseri, standardiserade rutiner, produktionsplanering och styrning.

- Medarbetare - ledarskap, roller och ansvar.

- Ständiga förbättringar - metoder för problemlösning. 

Utbildning och coachning av medarbetare i nya arbetssätt, inklusive metoder och verktyg för ständiga förbättringar är en del av arbetsuppgifterna. Du kommer vara ett stöd till ledare och medarbetare samt utföra interna revisioner av ledningssystemet. En viktig del av arbetet är att identifiera och fånga upp förbättringsområden i verksamheten.  

 

Arbetet kommer främst´bedrivas i uppdragsform, storleken på uppdragen varierar och kommer att beröra till största del gruvans organisation.

Tjänsten är tillsvidare.Vi tillämpar provanställning. Resor förekommer i tjänsten.

 

 

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleexamen inom området kvalitet eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du ska ha praktisk erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter samt erfarenhet av att leda förändringsprocesser och utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlighet då det är avgörande för att kunna lyckas i rollen som verksamhetsutvecklare och att du har förmåga att positivt påverka och skapa engagemang hos enskilda individer och grupper. Vi ser gärna att du har goda erfarenheter avprojektledning. Goda datorkunskaper är ett krav. Du behöver ha förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som på engelska. B-körkort är ett krav. 

För att lyckas i rollen som verksamhetsutvecklare är du positiv, initiativtagande, lyhörd och har en personlighet präglad av integritet. Givetvis arbetar du systematiskt och motiveras av att utveckla verksamheter. 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Malin Lisselerks, Sektionschef Kvalitet och Verksamhetsutveckling, tfn 0225-364 03.

 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Maria Lindvall, Sveriges Ingenjörer, tfn 0225-369 85, Sven-Eric Ericsson, Ledarna, tfn  0225-360 77, Leif Mattsson, Unionen, tfn 0225-360 80.  

 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

 

Ansökan

Ansök via Bolidens intranät (Jag och mitt jobb/Jag vill.../Hitta lediga jobb) eller via vår hemsida www.boliden.com (Karriär/Lediga Jobb). Har du frågor om ansökan kontakta Sari Lindeman, HR tfn 0225-369 15. 

Senaste ansökningsdatum är den 2 augusti, 2018 

Ansökningarna hanteras löpande.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt eftersom vi sköter rekryteringen själva.              

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 augusti . Arbetsort : Boliden

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Verksamhetsutvecklare