Boliden

Vattentekniker

till Aitikgruvan

 

Arbetsuppgifter

Som vattentekniker består dina arbetsuppgifter av daglig rondering i dagbrottet för tillsyn av pumpstationer, pumpgropar samt vattenhästar. Du ansvarar för rengöring samt enklare underhåll av dessa samt övrig vattenhanteringsutrustning. Du ansvarar också för byte av rör och pumpar samt förflyttning av utrustningen inför exempelvis sprängning och nya lastfronter. Vintertid ombesörjer du för snöröjning kring utrustning. Plastsvetsning och gaffeltrucks körning förekommer. I arbetet ingår även vattenprovtagning ute i verksamheten samt kontroll av lyftredskap. Vissa administrativa uppgifter förekommer tillsammans med skärmarbete och processtyrning.

 

Arbetet sker i samarbete med övriga grupper inom gruvan som bl. a transport-samordningen, högspänning gruppen samt produktionsservice. Tjänsten är skiftgång, K2 och arbetet sker utomhus året om samt delvis under jord.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasial utbildning, eller annan likvärdig utbildning, gärna med teknisk inriktning. Du har mekanisk och/eller elektrisk kunskap, god datavana och goda svenska kunskaper både muntligt och skriftligt. Meriterande är om du hanterar engelska i tal och text, har arbetat i systemet Maximo samt erfarenhet från liknande arbetsuppgifter med vattenundanhållning inom gruvindustrin. Vi söker dig som är flexibel, självgående med en god samarbetsförmåga och en vilja att arbeta med ständiga förbättringar. Du är initiativtagande med god muntlig kommunikativ förmåga och lojal. Då arbetet delvis är fysiskt tungt ställer det krav på god fysik. B-körkort är ett krav och det är en fördel om du har erfarenhet av hjullastare.

 

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Matti Ravelin 070-618 35 51, Lars-Göran Karlsson 070-329 54 11, Michael Johansson 070-378 48 05. 

 

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

 

Ansökan

Ansökan med CV lämnas via annonsens ansökningsikon på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Generalist Anna-Lena Olofsson, 070-508 59 37.

 

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande fram till sista ansökningsdag, vi ber dig därför att skicka in din ansökan snarast.

 

Sista ansökningsdag är 31 januari 2021.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 17 december

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Vattentekniker