Boliden

Vägunderhållare

Boliden

Full time

JOB_005930

 

Bolidenområdet söker personal till

Vägunderhåll

till Renströmsgruvan

 

Vill du jobba i ett företag som prioriterar säkerhetsäkerhetsfrågor och arbetar hårt för att bidra till den gröna omställningen? Har du erfarenhet av arbete med vägunderhåll samt god maskin vana? Då har vi ett roligt och intressant jobb för dig. Välkommen med din ansökan!

 

Arbetsuppgifter

Som Vägunderhållare kommer du främst att arbeta med förebyggande underhåll av vägarna i gruvan men även upprättande av nya vägar. Arbetet kräver flexibilitet och en förmåga att prioritera då problem kan uppstå med kort varsel. Koordinering med andra sektioner och avdelningar i gruvan sker dagligen då jobbet kan påverka den dagliga produktionen. Som vägunderhållare kommer dina arbetsredskap främst vara maskiner så som väghyvlar och grävmaskiner.

 

Exempel på arbetsuppgifter är:

• Bygga nya vägar

• Hyvla vägarna.

• Dikningar samt andra insatser för att leda bort vatten så som rördragningar med mera.

 

Som vägunderhållare tillhör du sektionen Bergtransport där ingår lastning och transporter av malm och gråberg under jord, rensning av brytningsrum och pumpgropar med hjullastare samt vägunderhåll.

 

Skiftgången är 4-3 vilket innebär att man arbetar måndag till torsdag och är ledig fredag-söndag. Varannan vecka jobbar du dagtid och varannan vecka natt. Arbetstider och skiftgång kan komma att förändras framöver.

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har ett serviceinriktat tankesätt. Vi ser gärna att du är strukturerad i ditt arbete och har en förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en gymnasiekompetens samt utbildning inom mark och anläggning och maskinförarutbildning. Du har många års erfarenhet av att arbeta med underhåll och byggande av nya vägar i rollen som maskinförare.

 

Meriterande för tjänsten är erfarenhet av vägunderhållning under jord samt att du kan göra minde felsökningar och ingrepp på maskiner.

 

Rekryteringen kan ske löpande, senaste ansökningsdag är onsdagen den 30 november 2022

 

Upplysningar

Hör gärna av dig till arbetsledare Bergtransport Jens Dahlberg, jens.dahlberg@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, 0910-77 41 03.  

 

Välkommen med din ansökan

Vi arbetar aktivt för mångfald på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan hanteras enligt GDPR. Du lämnar din ansökan med CV via intranätet. Frågor angående din ansökan besvaras av Jonas Lindgren, Talent Acquisition Partner jonas.lindgren@boliden.com.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Igår . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 10 november

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Vägunderhållare