Boliden

Utvecklingsingenjör - Underhållsutveckling

till teknikavdelningen Asset Management Maintenance Processes (TAP), Boliden

 

Till den nya Teknikavdelningen Asset Management och sektionen för Maintenace Processes söker vi nu en utvecklingsingenjör med driv och engagemang för underhållsfrågor som tillsammans med oss vill göra Boliden ännu bättre.

 

I nästan 100 år har vi på Boliden utvunnit bas- och ädelmetaller som får det moderna samhället att fungera. Idag kan vi stolt presentera oss som bland de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion - en position som vilar på lång erfarenhet, innovation i teknisk framkant och avancerad teknik. Boliden Stab Gruvor har ca 300 anställda och omfattar bl.a. avdelningarna HR & Hållbarhet, Ekonomi, Affärsutveckling, Prospektering och Teknik.

 

Bolidens grundläggande värderingar är; Omtanke, Mod och Ansvarstagande. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör såväl för säkerhets- och miljöarbetet som inom projekt och produktion.

 

Inom sektionen TAP har vi stort verksamhetsfokus och strävar efter goda relationer och hållbara resultat. Vi har mod att utmana det självklara med nya idéer och supportar våra siter av omsorg och ansvar för att utveckla Bolidens underhåll och driftsäkerhet. Ser du dig som en del i vårt team? I så fall är det just Dig vi söker!

 

 

Arbetsuppgifter

Inom avdelningen Asset Management arbetar vi med strategisk utveckling och förvaltning av Bolidens anläggningar. Systematiskt utvecklar och optimerar vi driftsäkerheten för att säkerställa en hållbar produktion. Inom sektionen för Maintenance Processes (Underhållsprocesser) supportar vi siterna inom underhållsfrågor.

 

Som utvecklingsingenjör inom sektionen arbetar du i projektform i nära samarbete med två kollegor genom att supporta driftanläggningarna för att optimera deras underhållsarbete på kort och lång sikt. I tjänsten ingår tekniska uppdrag likväl som uppdrag att utveckla underhållets arbetssätt (verksamhetsutveckling) enligt Bolidens processer. Inom sektionen är du delaktig i Asset Management-programmets forsknings- och utvecklingsarbete där vi tar tillvara på erfarenheter från driftanläggningarna kombinerat med erkända standarder och skapar modeller för att vidareutveckla Bolidens siter.

 

Tjänsten kommer vara stationerad i Boliden eller stationeringsort enligt överenskommelse. Resor med tillhörande övernattningar ingår i tjänsten.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

För att bli framgångsrik i rollen som utvecklingsingenjör söker vi dig med intresse för problemlösning som har viljan att driva utvecklingsfrågor till nästa nivå hos oss i Boliden.

 

Du har en utbildningsbakgrund som ingenjör alternativt långvarig erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter. Erfarenhet kan bl.a. innefatta arbete i underhållssystem (t.ex. Maximo/SAP/Movex), genomförande av haveriutredningar eller felmodsanalyser, eller andra liknande arbetsuppgifter av problemlösningskaraktär.

 

Meriterande är erfarenhet från projektledning och verksamhetsutveckling. Allra viktigast är att du tycker om att utveckla dig själv och andra och kan jobba i team för att systematiskt nå uppsatta mål.

 

Det är en fördel med erfarenhet från tung industri eller processindustri. Bakgrund från andra verksamhetsområden såsom pappersindustrin, bilindustrin, batteriindustrin, smältverk m.fl. välkomnas också.

 

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Körkort B är ett krav.

 

I detta arbete så kommer strategiskt utveckling, med en modern syn på underhållsteknik och systemanvändning, att spela en avgörande roll. Är du intresserad av ny teknik och verksamhetsutveckling som ger resultat kommer du att trivas i rollen hos oss. Dina personliga egenskaper värderas högt.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta sektionschef Agnes Lefdal Nilsson, agnes.lefdal.nilsson@boliden.com eller 070-227 53 72

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), tfn 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Tomas Vidmark, Human Resources, tfn 0910-77 09 82.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 18 April 2021

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 22 timmar . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 7 april

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Utvecklingsingenjör - Underhållsutveckling