Boliden

Underhållsingenjörer

Vi söker ett antal underhålls / utvecklings ingenjörer på staben i Boliden, där vi jobbar på uppdrag eller i utvecklingsprojekt med mekanik, teknik och dataanalys. Vi stödjer och utbildar lokala gruvor och anrikningsverk i deras lokala utvecklingsarbete med underhållsprocesser och underhållssystem i olika hållbarhetsprojekt. Alla Bolidens Gruv- och anrikningsanläggningar har i dag hög automationsnivå. Integrationer mellan styrsystem och underhållsystem gör att det pågår en utveckling av olika funktioner och analys med digitala hjälpmedel. Våra kunder är gruvområdena Aitik , Bolidenområdet G12 (Boliden, Renström,Kankberg och Kristineberg), Garpenberg, Kevitsa och Kylylahti i Finland samt Tara på Irland. Vi stödjer även andra organisationer och stabsfunktioner i deras utvecklingsprojekt.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker underhålls / utvecklings ingenjörer, senior och juniorer med förbättringsarbete i fokus. Intressant och utvecklande arbete med möjlighet till personlig utveckling och framtida karriärer inom Boliden. Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på uppdrag från verksamheten och pågående R&D projekt. Arbeten bedrivs i nära samarbete med våra kunder ”Produktion& Underhåll" i samarbete med Externa konsulter.

 

Stationeringsort:
Boliden (Skellefteå Kommun) Du kommer att verka inom alla Bolidens nuvarande gruvområden Aitik, Garpenberg, Bolidenområdet, Tara på Irland samt Kylylahti och Kevitsa i Finland.

Resor med tillhörande övernattningar ingår i arbetet.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du har högskoleutbildning, alternativ gymnasieutbildning inom maskin eller underhåll, meriterande specialiseringar inom: underhållsystem (Maximo), diagnostik och analys, rotorsaksanalyser, beredning, planering.

 

Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både svenska och engelska. Körkort B är ett krav.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta avdelningschef Underhållsteknik, Stig Nilsson tfn 0910-77 41 77 stig.nilsson@boliden.com

 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-70 57 59, Magnus Filipsson (Unionen), tfn 0910-77 33 29, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Janet Johnsson, Human Resources, tfn 0910-77 45 66.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 12 augusti 2018

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 augusti . Arbetsort : Boliden

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Underhållsingenjörer