Boliden

Bergarbetare

till Renströmsgruvan

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en bergarbetare och hos oss erbjuds du en arbetsdag präglad av självständighet. Som Bergarbetare kommer du att utföra arbetsuppgifter som förekommer inom bergarbete, ex. losshållning och bergförstärkning. Skiftformen är K2. sk. 7-7. Vi erbjuder tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Har du en bergarbetarutbildning eller tidigare erfarenhet inom arbetsområdet och maskin- och datorvana? Är du ansvarsfull och självständig och har förmågan att hantera frihet utan att tumma på säkerhet, kvalitet och resultat? Då är du en medarbetare för oss.

 

Teamwork och god sammanhållning är A och O här på Boliden - så en god samarbetsförmåga och lyhördhet för dina kollegor är en självklarhet! Vår förhoppning är att våra medarbetare ska trivas och stanna länge hos oss och därför är vi noga med att satsa på dig som har utvecklingsambitioner. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare NIls Petersson , tfn 0910-70 5733 eller Produktionschef Anna Åberg, tfn 0910-70 5765

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103.  

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 40 95

 

Vi vill ha in din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, dock senast den 5 december 2020.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 december . Arbetsort : Renström . Publicerat : 5 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare