Boliden

Underhållsingenjör till konverter

 

Vi behöver förstärkning!

För att bygga upp funktionen inom processrörsdisciplinen söker vi nu två konstruktörer, varav en senior, som tillsammans kommer att sköta disciplinens åtaganden. Vi är ett sammansvetsat och kunnigt team inom sektionen för konstruktion. Ett personligt driv och engagemang är något som välkomnas och inom avdelningen ser vi till att hjälpa och stötta varandra vid behov.

 

Som rörkonstruktör på Boliden Rönnskär ges du möjlighet att arbeta i en spännande och tekniskt intressant verksamhet som just nu är i en mycket expansiv fas. Som anställd erbjuds du dessutom bra personalvårdsförmåner, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Om företaget

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 

Sektionen konstruktion, som är en del av Rönnskärs projektavdelning, består idag av 14 personer inom bygg/mek/media och el. Sektionens uppdrag är att tillgodose Rönnskärs behov inom konstruktion både inom löpande underhållskonstruktion och i investeringsprojekt samt att ansvara för ritningsförvaltningen.

 

Dina arbetsuppgifter

Som rörkonstruktör arbetar du antingen självständigt med konstruktionsuppdrag eller som disciplinansvarig i investeringsprojekt. Du upprättar tekniska kravspecifikationer och standarder inom disciplinen. Du fungerar som tekniskt sakkunnig vid upphandling av utrustning och tjänster. Du kvalitetssäkrar beställningar av externa konstruktionsresurser och ansvarar för utlämning av underlag samt mottagning av färdigt underlag. Utöver detta så ingår utveckling av förvaltningen, konstruktionsmjukvara och arbetssätt.

 

Din bakgrund/dina egenskaper

Vi söker dig som är drivkraftig och har god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad, noggrann, strukturerad, kreativ och har en god analytisk förmåga.

 

För att vara aktuell för någon av tjänsterna behöver du:

 • Universitets- eller högskoleutbildning med lämplig inriktning eller motsvarande kompetens erhållen på annat sätt
 • Mångårig erfarenhet inom processrör/HVAC (speciellt för den seniora befattningen)
 • Erfarenhet av ansvarsroller inom projektering i projekt (speciellt för den seniora befattningen)
 • Erfarenhet av 3D mediaprojektering
 • Goda IT-kunskaper
 • Behärska engelska och svenska i tal och skrift
 • B-körkort

 

Meriterande är:

 • Erfarenhet av att administrera programmet Autodesk Plant 3D
 • Erfarenhet av projektering mha SiteBase
 • Erfarenhet av komponents-/flödes- och spänningsberäkningar
 • Erfarenhet inom AMA

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Niklas Lundmark, tel. 0910 - 77 33 82, E-mail: niklas.lundmark@boliden.com

 

Facklig information

Jan-Ove Fahlgren, Unionen, 0910-77 38 34

Joachim Pettersson, Sveriges Ingenjörer, 0910-77 37 45

Anders Wikström, Ledarna, 0910-77 31 75

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Ida Hällgren, Human Resources, tfn 070-60 122 30, E-mail: ida.hallgren@boliden.com

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 22 augusti 2022!

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 22 augusti . Arbetsort : Skelleftehamn . Publicerat : 2 augusti

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Underhållsingenjör till konverter