Boliden

Underhållsingenjör

till Teknikavdelningen i Boliden

 

Våra grundläggande värderingar är; omsorg, mod och ansvar. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö. Hos oss har arbetsmiljöfrågor högsta prioritet. Boliden Stab Gruvor har ca 300 anställda och omfattar bl.a avdelningarna HR & Hållbarhet, Ekonomi, Teknik, Affärsutveckling och Prospektering.

 

Tjänsten är på Teknikavdelningen TA Asset Management inom sektionen för Technology.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en underhållsingenjör på ett vikariat (heltid) fram till och med 31 augusti 2022 där Boliden är stationeringsort. Som underhållsingenjör för verksamheten är du en nyckelperson i utvecklingsarbetet med att ständigt förbättra våra arbetsmetoder och arbetsprocesser i värdekedjan.  

 

I arbetet ingår att identifiera och driva förbättringar hos våra interna kunder, både inom teknik och processer. Du stödjer organisationens olika delar i sin utveckling i förbättringsarbetet genom bland annat standardisering, metodstyrning, uppföljning och målstyrning, ofta i projekt. Arbetet kräver nära dialog med ledare, medarbetare och uppdragsgivare där arbetet sker i olika delar av verksamheten, så resor är en naturlig del av tjänsten.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har god kunskap och intresse om underhållets metoder och principer. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Du har gymnasieutbildning och gärna en ingenjörsutbildning. Vidare har du ett teknik- och systemintresse och tycker att digitalisering är intressant. Befattningen kräver att du behärskar svenska och/eller engelska väl i tal och skrift.

 

För att lyckas och trivas i rollen behöver du gilla att möta människor med olika perspektiv och erfarenheter, samt ha en god samarbetsförmåga. Naturligtvis ser vi att du är serviceinriktad och tar eget ansvar, arbetar metodisk och du har en personlig mognad. Vi kollegor uppskattar verkligen om du bidrar till att sprida en positiv atmosfär och glädje, något som identifierar vår grupp. Vi erbjuder en självständig roll med omväxlande arbetsuppgifter. B-körkort är ett krav.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Greger Spetz, tillförordnad sektionschef, greger.spetz@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), tfn 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Charlotte Lindkvist, Talent Acquisition Partner, tfn 0910-77 33 03.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 30 oktober 2021. Då urval och intervjuer kan ske löpande, ser vi gärna att du visar ditt intresse och skickar in din ansökan till oss så snart som möjligt.  

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 oktober . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 6 oktober

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Underhållsingenjör