Boliden

Underhållsingenjör

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 

 

Arbetsuppgifter

Som underhållsingenjör arbetar du med utveckling av underhållsprocesser, förebyggande underhåll, uppföljningssystem för kvalitetssäkring och underhållsprojekt. Du kommer att vara ett operativt stöd till produktionsavdelningen samt delta i och driva förbättringsarbete på ett strukturerat och engagerat sätt. 

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning på universitet/högskolenivå mot maskiningenjör/underhållsutveckling, maskinteknik eller motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från process- eller tillverkningsindustri. Du trivs med att arbeta på ett strukturerat sätt och besitter social kompetens då detta är viktigt för samarbetet med dina medarbetare. Du förväntas vara aktiv i förbättringsarbetet och ser det som en utmaning att arbeta med ständiga förbättringar. Erfarenhet av LEAN och arbete med underhållssystem, såsom Maximo är meriterade. 

 

 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

  • Ingenjörsutbildning med relevant inriktning
  • Några års erfarenhet av kvalificerat likvärdigt arbete
  • Goda språkkunskaper i tal och skrift (svenska och engelska)
  • Goda IT-kunskaper
  • B-körkort

 

Meriterande är:

Erfarenhet av projekt- och utvecklingsarbete inom processindustri eller annan tung industrikännedom om New Boliden Way, LEAN och Maximo.

 

För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm.

 

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Carola Grönberg, tfn 0910-77 31 16. E-mail: carola.gronberg@boliden.com

 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av 

Joachim Pettersson, Sveriges Ingenjörer, 0910-77 37 45

Mikael Norrby, Unionen, 0910-77 37 76

Anders Wikström, Ledarna, 0910-77 31 75

 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Linda Göting, Human Resources, tfn 0910-77  31 40, E-mail: linda.goting@boliden.com

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 3 mars 2019

 


 

Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 mars . Arbetsort : Rönnskär . Publicerat : 13 februari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Underhållsingenjör