Boliden

Underhållsingenjör, Gräv och Svets

till Aitikgruvan

 

 

Arbetsuppgifter

Som Underhållsingenjör kommer du vara huvudperson i att leda den strategiska utvecklingen av underhållet på våra gräv och borrmaskiner. I arbetsuppgifterna ingår att följa upp och analysera data och utifrån det förbättra tillgängligheten på maskinerna.

 

Du använder och arbetar i underhållssystemet Maximo samt medverkar i utveckling av nya metoder och arbetssätt inom arbetsområdet. Arbetet sker i nära samarbete med övrig personal inom sektionen och är förlagd till Kontorstid.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad Ingenjör gärna med inriktning mot maskin/underhåll eller erfarenhet som bedöms likvärdig.

Som person har du ett positivt synsätt, är ansvarsfull, engagerad och noggrann. Du är analytisk och har en kommunikativ förmåga samt att kan både i grupp och självständigt arbeta mot uppsatta mål. Ett krav är att du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift samt att du har körkort klass B.

 

Meriterande är om du har erfarenhet av underhållsarbete från gruv-, eller processindustri. Insikt i hur ett fungerande förebyggande underhåll byggs upp samt förstår dess mål och syfte. Meriterande är även kunskaper i underhållssystemet Maximo eller liknande.

 

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Mattias Liinanki tfn 070-346 68 82. 

 

Facklig information

Simon Granström Ledarna tfn 0970-72 93 33, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger SACO tfn 0910-70 57 59. 

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Generalist Anna-Lena Olofsson tfn 070-508 59 37.

 

Ansök redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 25 april 2021.

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 april . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 7 april

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Underhållsingenjör, Gräv och Svets