Boliden

Underhållschef

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett utvecklande och spännande jobb som underhållschef i Renströmsgruvan. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för fordonsunderhåll, gruvbyggnad och förråd. Här arbetar du med utveckling, proaktivt säkerhetsarbete samt förbättring av arbetsmetoder och rutiner. Till din hjälp har du ditt närmaste team där arbetsledare för mobila maskiner, planerare för gruvbyggnad, gruvbyggare och förråds chef ingår. Du är en del i Renströms ledningsgrupp. Befattningen är direkt underställd Gruvchef.

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har en ingenjörs utbildning eller lång erfarenhet av motsvarande befattning. Meriterande är erfarenhet av ledande positioner eller branschvana från gruv- eller underhåll, pappers eller stålindustrin. Som person har du en god samarbetsförmåga och kan utveckla team. Du är kommunikativ och kan arbeta strukturerat. Arbetet innebär att du kan uttrycka dig på engelska i tal och skrift samt har datavana. B-körkort är ett krav.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Gruvchef  Magnus Backe tfn; 070-244 32 22,  magnus.backe@boliden.com

 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Magnus Filipsson (Unionen), 0910-77 33 29, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av  Lena Drugge, HR, 0910-70 56 09.

 

Vi vill ha in din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, dock senast den 22 mars 2019.

 


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 22 mars . Arbetsort : Renström . Publicerat : 28 februari

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Underhållschef