Boliden

Tillsynstekniker

Arbetsuppgifter

I din roll som fortlöpande tillsynstekniker kommer du tillsammans med interna underhålls organisationer ta fram planer för besiktningspliktig utrustning och samordna tredjeparts besiktningar för hela Aitik. I ditt uppdrag ansvarar du för att ha kunskap om relevant lagstiftning och gällande krav på befintlig utrustning, samt fungera som kunskapsstöd i dessa frågor för Aitiks organisation. Befattningen är direkt underställd sektionschefen för service.

Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker dig som är resultatorienterad, driven och självständig med god förmåga att bygga struktur. Du har lätt för att kommunicera och förmedla information. 

Du har med dig relevant högskole- eller gymnasiekompetens kombinerat med flerårig erfarenhet från branschen. Har du kunskap om lagstiftning och krav för besiktningspliktig utrustning är det meriterande. Likaså om du har kännedom om underhållsystemet Maximo. För rollen krävs goda kunskaper i svenska, samt att B-körkort krävs för tjänsten.  

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av sektionschef Pär Gustavsson tfn 0970-72 91 28.

Facklig information

Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Peter Karlsson SACO tfn 0970-72 93 71.

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Kerstin Bergdahl 0970-72 96 70 eller Anna Nåman 0970-72 90 28. 

Sista ansökningsdatum är 23 september 2018. 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. 

 Ansök nu

 


 

Sista ansökningsdag : 23 september . Arbetsort : Aitikgruvan

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Tillsynstekniker