Boliden

Tillförordnad sektionschef - Maintenance Processes

till Teknikavdelningen TA Asset Management för sektion Maintenance Processes

 

Framtiden är spännande om man är en del av Boliden. I tjänsten som tillförordnad sektionschef på vår teknikavdelning kommer du att bli en central resurs för de projekt som utförs på våra anläggningar. Vi söker efter dig som vill arbeta som ledare och utvecklingsingenjör med fokus på driftsäkerhet och optimerad förvaltning av våra fysiska anläggningar inom gruvindustrin.

 

Utveckla framtiden med oss på Boliden

Boliden Stab Gruvor har ca 300 anställda och omfattar bl.a. avdelningarna HR & Hållbarhet, Ekonomi, Affärsutveckling, Prospektering och Teknik. I nästan 100 år har vi på Boliden utvunnit bas- och ädelmetaller som får det moderna samhället att fungera. Idag kan vi stolt presentera oss som bland de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion - en position som vilar på lång erfarenhet, innovation i teknisk framkant och avancerad teknik. Som utvecklingsingenjör och chef på Teknikavdelningen kommer du att få spela en viktig roll i vår framtida utveckling.

 

Sektionen för Maintenance Processesär en internkonsult med kompentens inom Bolidens underhållsprocess och tekniska hjälpmedel för att säkerhetsställa drifttillgänglighet. Sektionen stöttar projekt- och underhållsorganisationer som teknisk expert- och utvecklingsstöd gällande t.ex. implementationer av Bolidens underhållsprocess, audits, KPI, OEE etc. Avdelningen har ett förvaltningsansvar för Bolidens underhållsprocesser.

 

Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö. Våra grundläggande värderingar är; Omtanke, Mod och Ansvarstagande.

 

Tjänsten kommer vara stationerad i Boliden eller stationeringsort enligt överenskommelse inom avdelningen för Asset Management Technology (TA).

 

Tjänsten som tillförordnad sektionschef avser drygt 1 års tidsbegränsad anställning.

 

 

Arbetsuppgifter

Som tf sektionschef rapporterar du till avdelningschefen för TA Asset Management och är en del av ledningsgruppen inom avdelningen. Du planerar, leder och fördelar arbetet inom sektionen och ansvarar för att utveckla personal och arbetsmetoder. Sektionerna inom TA består av 3-7 medarbetare.

 

Du som sektionschef förväntas att ta ansvar och hålla struktur för förvaltningsuppdraget för Bolidens underhållsprocesser, vara aktiv i FoU-projekt kopplade till Asset Management-programmet och vara ett stöd för ditt team som bedriver Business support-projekt mot Bolidens siter. De flesta projekt bedrivs i samarbete med andra teknikavdelningar och nära verksamheten i något av Bolidens olika gruvområden (Bolidenområdet, Aitik, Garpenberg, Tara och Kevitsa). Resor med tillhörande övernattningar sker då och då och ingår i tjänsten.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker en engagerad chefskandidat som är noggrann och tar ansvar. För att bli framgångsrik i rollen som sektionschef inom Teknikavdelningen Asset Management behöver du ha goda ledaregenskaper. Vi söker dig med relevant ingenjörsutbildning i ryggen alternativ med erforderlig erfarenhet som exempelvis underhållschef eller underhållstekniker. Teamwork är en central del i den här rollen. Du behöver ha egenskaper för att arbeta tvärfunktionellt och bygga samarbeten likväl inom avdelningen som med Bolidens siter och stödfunktioner.

 

Meriterande för tjänsten är erfarenhet från gruvindustrin och med kompetens inom underhållsledning och underhållsteknik.

 

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Körkort B är ett krav.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Avdelningschef Magnus Forsman, tfn 0910-77 32 25. Mail: magnus.forsman@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), tfn 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), tfn 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Senior Talent Acquisition Partner Janne Lindmark tfn 070-6290273.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 18 april 2021

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För 12 timmar sedan . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 7 april

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Tillförordnad sektionschef - Maintenance Processes