Boliden

Tekniker till Borrkärnsarkivet

Våra grundläggande värderingar är; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö. Hos oss har arbetsmiljöfrågor högsta prioritet. Boliden Stab Gruvor har ca 300 anställda och omfattar bl.a avdelningarna HR & Hållbarhet, Ekonomi, Teknik, Affärsutveckling och Prospektering.

 

 

Arbetsuppgifter

Prospektera handlar om att identifiera, undersöka och prioritera områden för att lokalisera mineralfyndigheter. Mineralreserver och mineralresurser är det som utgör grunden för ett gruvbolags verksamhet.

 

Prospekteringsavdelningen Geodata fungerar som en stödfunktion och ansvarar för underhåll och förvaltning av prospekteringen och gruvornas geovetenskapliga data. Dessutom innefattar supportfunktionen att hantera prospekteringsrelaterade ansökningar och tillstånd, lagring av borrkärnor i arkiv samt att se till att våra prospekteringsborrplatser är lämnade i god ordning och uppfyller de höga kraven på hållbarhet.

 

Arbetet i borrkärnsarkivet innefattar hantering, arkivering och sågning av borrkärnor. Arbetet bedrivs dagtid.

 

Anställningen är en tillsvidare tjänst med en provanställning på 6 månader. Lön enligt kollektivavtal.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du har minst 3-årig gymnasiekompetens, eller motsvarande kompetens inhämtad på annat sätt. Vi sätter stor vikt vid noggrannhet och högt kvalitetstänkande, tidigare erfarenhet från truck och traktorkörning är meriterande.

 

Tjänsten kräver datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Körkort B är ett krav.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Patrick Lindholm, Arbetsledare Borrkärnsarkivet, tfn 0910 – 77 38 81.

 

Facklig information lämnas av Bo Karlsson (IF Metall), tfn 0910-77 41 03. 

 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Peter Sundkvist, Human Resources, tfn 070-300 99 99.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 24 MARS 2019

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 4 mars

Kategorier : Naturvetenskap & Forskning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Tekniker till Borrkärnsarkivet