Boliden

Tekniker – instrument dammar

Arbetsuppgifter

Som tekniker för instrument dammar kommer Du att arbeta brett med frågor gällande instrumentering och övervakning för dammar och vattenhantering. Arbetet innefattar i första hand planering, styrning och uppföljning av dammätningar samt säkerställa att mätningar kan ske enligt interna och externa krav. Det innefattar felsökningar och funktionskontroller samt åtgärder för att tillse t.ex. åtkomst. Du kommer att hålla i utvärdering av mätdata och ronderingar, dokumentation av dessa samt system för rapportering och uppföljning. I tjänsten ingår att initiera och driva förbättrings- och utvecklingsarbete samt mindre projekt inom arbetsområdet. Det kan t.ex. handla om installation av ny utrustning och tester av ny teknik.

Som tekniker kommer Du även att vara delaktig i andra projekt gällande dammsäkerhet och vattenhantering inom området. Tjänsten innebär praktiskt arbete i fält och en stor del av arbetet innefattar kontakter och styrning mot externa konsulter och entreprenörer samt samarbete med andra funktioner inom företaget. Arbetet är förlagt till kontorstid men arbete på annan tid förekommer vid behov.

Utbildning/Kvalifikationer

Du har teknisk utbildning, gärna högskole- eller civilingenjör med lämplig inriktning, men för rätt person är det inte ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med instrumentteknik eller dammsäkerhet.

Vi söker dig som är engagerad, noggrann och strukturerad. Du har god samarbetsförmåga, är van att arbeta med utvecklingsfrågor och ser en utmaning i ständiga förbättringar. Eftersom du till stor del kommer att styra ditt arbete själv sätter vi stort värde på dina personliga egenskaper såsom initiativförmåga och drivkraft. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska och har god datorvana. B-körkort är ett krav.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av sektionschef Sara Fagerlönn tfn 0970-72 92 86.

Facklig information

Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Peter Karlsson SACO tfn 0970-72 93 71.

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Kerstin Bergdahl 0970-72 96 70 eller Anna Nåman 0970-72 90 28. 

Sista ansökningsdatum är 30 april 2018. 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. 

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Aitikgruvan

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Tekniker – instrument dammar