Boliden

Tekniker Högspänning

Skelleftehamn

JOB_003481

 

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 

Vi behöver förstärka vårt team med en tekniker. Organisatoriskt tillhör du Elektriska avdelningen och enheten teknik med ett antal tjänstemän och elektriker. Tillsammans med övriga funktioner inom elkraft, projekt, konstruktion, underhåll och service ansvarar vi för all el-utrustning på Rönnskärsverken. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med andra tekniker, ingenjörer och elektriker, rapportera direkt till enhetschef.

 

 

Arbetsuppgifter

Som tekniker med inriktning på kraftdistribution stöttar du arbetsledning och elektriker vid problem med felsökning, arbetar med de proaktiva insatserna främst för vår kraftdistribution från 30kV till 0,4kV. Stöttar så väl projekt som infrastrukturfrågor inför framtiden. Främsta fokus är att hålla anläggningen igång, öka tillgängligheten och tillse möjligheter och utförande av löpande underhåll.

 

I rollen som tekniker kommer du även svara för att avdelningens utrustning uppfyller krav och normer från myndigheter samt upprätta rutiner och dokumentation för förebyggande underhåll. 

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker dig som goda kunskaper inom kraftdistribution så som reläskydd, dokumentations och kontrollkrav. De teoretiska delarna ska finnas där men likväl förväntas praktiska insatser också inom området. För att lyckas i arbetet har du en förmåga att arbeta strukturerat och målmedvetet. Du är noggrann, självgående och har även lätt för att arbeta i team. Vidare är du lösningsorienterad och är positiv till att ständigt förändra och förbättra. Du har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. 

 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:

• Högskola/universitetsutbildning med relevant inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området

• Kunskaper inom kraftdistribution

• B-körkort

 

 

Arbetstid

Dagtid 38,75

Beredskapstjänstgöring ingår samt att i vissa fall ersätta enhetschef vid semester eller annan frånvaro.

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta

Sektionschef David Lindqvist, david.lindqvist@boliden.com

tfn 0910-77 38 40

Enhetschef Peter Östlund, peter.ostlund@boliden.com

0910-77 37 58

 

Facklig information

Facklig information lämnas av

Joachim Pettersson, Sveriges Ingenjörer, 0910-77 37 45

Mikael Norrby, Unionen, 0910-77 37 76

Anders Wikström, Ledarna, 0910-77 31 75

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Tomas Vidmark, Human Resources, tfn 0910-77 0 82, E-mail: tomas.vidmark@ext.boliden.com

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 30 november 2021

 

Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 6 000 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

www.boliden.com

---------------------------------------------------------------------

We are a company in constant development and every workday we explore how we can improve modern life and society. Our metals are a key componet in creating a more sustainable future and we take great pride in the impact we make every day. Are you ready to contribute with your curiosity, personalty, skill-set and unique background? Be you and challenge us - let's drive change for generations to come!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 5 timmar . Arbetsort : Skelleftehamn . Publicerat : 24 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Tekniker Högspänning