Boliden

El-tekniker

Arbetsuppgifter
Just nu står Aitikgruvan inför en expansion och tar ytterligare ett steg i vidareutvecklingen av dagbrottet. Vi utökar andelen transporter i egen regi och investerar till vår truckpark. Vi behöver därför fler engagerade, entusiastiska och ansvarsfulla medarbetare till vår verksamhet.

Som tekniker kommer du att arbeta både med avhjälpande och förebyggande underhåll. Främst inriktat på Komatsu-truckar. Din uppgift är att stödja el-avdelningens organisation, kontrollera leveranstider, samplanera löpande arbeten och i samråd med underhållssamordnaren ta fram material, reservdelar samt dokumentation inför planerade underhållsstopp. Tillsammans med medarbetare arbetar du med förbättrings, effektiviseringsarbete samt arbetsmiljö-förbättringar. I dina arbetsuppgifter ingår även kostnadsberäkning, beredning och beställning av arbeten både internt och externt.  

Aitiks process håller en mycket hög automationsgrad och är uppbyggd med modern teknik som bidrar till stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter. En viss del av planeringsarbetet sker i nära samarbete med våra leverantörer både Svenska och utländska. Arbetet är förlagt till dagtid.


Utbildning/Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med el-inriktning eller motsvarande och välmeriterad erfarenhet från arbetsområdet. Kunskap om styrsystem och erfarenhet av underhållssystemet Maximo är ytterligare en merit. Arbetet förutsätter goda kunskaper i engelska. Som person är du säkerhetsmedveten och har god samarbetsförmåga. Vi ser också att du kan arbeta självständigt, vara flexibel och resultatorienterad. B-körkort är ett krav. 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av sektionschef Bert-Ove Fjällström 0970-72 91 92.

Facklig information
Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Peter Karlsson SACO tfn 0970-72 93 71.


Ansökan
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Mona Morin 0970-72 95 91. 

Sista ansökningsdatum är 30 juni 2019. Urval sker löpande så vänta inte med att ansöka. 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 500 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 28 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb El-tekniker