Boliden

Tekniker, Gräv och Svets

till Aitikgruvan

 

 

Arbetsuppgifter

Som tekniker ansvarar du för underhållsprojekt rörande gruvans mobila utrustning. Här ingår framförallt att tillsammans med arbetsgruppen bereda, planera och utföra längre underhållsstopp på gräv- och borrmaskiner samt vara samordningsansvarig under stora reparationsstopp. Du använder underhållssystemet Maximo för arbetsorder, fakturor, beredning, reservdelar och inköp. Du medverkar även i utveckling av metoder och arbetssätt inom arbetsområdet. Arbetet är förlagt till kontorstid men skiftgång kan förekomma under kortare perioder. Arbetet sker i nära samarbete med övrig personal inom sektionen.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasial utbildning med en teknisk inriktning eller erfarenhet som bedöms likvärdig.

Som person har du ett positivt synsätt med en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du är kommunikativ, flexibel och analytisk med ett stort tekniskt intresse. Ett krav är att du har goda datakunskaper, behärskar svenska och engelska både i tal och skrift samt att du har körkort klass B.

 

Meriterande är om du har utbildning och erfarenhet av underhållsarbete från gruv-, anläggnings- eller processindustri. Även att du har goda kunskaper i underhållssystemet Maximo eller liknande är meriterande.

 

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Mattias Liinanki tfn 070-346 68 82. 

 

Facklig information

Simon Granström Ledarna tfn 0970-72 93 33, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger SACO tfn 0910-70 57 59. 

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Generalist Anna-Lena Olofsson tfn 070-508 59 37.

Ansök redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 25 april 2021.

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 april . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 7 april

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Tekniker, Gräv och Svets