Boliden

Talent Acquisition Partner

Som Talent Acquisition partner kommer du att stötta våra chefer i rekryteringsprocessen hela vägen från upprättande av kravprofil till slutkandidat. Du kommer även att vara delaktig i att planera och genomföra Employer Branding events, i syfte att öka Bolidens attraktionskraft som arbetsgivare.

 

I tjänsten kommer du att ha ett tätt samarbete med rekryterande chefer och andra stakeholders så som lokal HR på Våra gruvor. Du deltar även i kontinuerlig vidareutveckling av rekryteringsprocessen samt utveckling av HR-funktionen inom Boliden. Fokus för denna roll är främst rekryteringsuppdrag och Employer branding frågor som rör vår gruvenhet Aitik.

 

Dina kollegor är ett glatt, peppande och dedikerat gäng med stort engagemang. Du arbetar hos en flexibel arbetsgivare där du som enskild kan vara med och påverka i hög grad. Det händer mycket i det dagliga så du trivs bäst i en dynamisk miljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Boliden alternativt Aitik (Gällivare) är stationeringsort och tillträde enligt överenskommelse. Resor i tjänsten förekommer.

 

Erfarenhet och kvalifikationer

Vi ser gärna att du har lämplig utbildning på universitetsnivå, inom HR eller liknande samt har några års erfarenhet av rekrytering. Du är drivande, orädd, nyfiken och gillar att nätverka. Vidare är du prestigelös, gillar ett högt tempo och ser möjligheter snarare än problem. Du tar självklart gärna egna initiativ och tycker att rekrytering och employer branding är det roligaste som finns.

 

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av att driva rekryteringsprocesser från ax till limpa, vilket inkluderar upprättande av kravprofil, annonsering, search, screening, intervjuer, persontester och referens/bakgrundskontroller.

 

Befattningen kräver att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska både i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

 

Upplysningar

Ytterligare information kontakta Jonas Lindgren, Avdelningschef Talent Acquisition Team, Boliden Gruvor, tfn 070 – 602 22 39. Mail: jonas.lindgren@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information får du av Scott Gordon (SACO), tfn 070-6129947 Andreas Mårtensson (Unionen), tfn 0910-77 42 39 eller Peter Markström, (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via vår hemsida www.boliden.com – Karriär - Lediga Jobb.

Sista ansökningsdatum är den 14 Augusti 2022.

Varmt välkommen med din ansökan.

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 augusti . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 15 juli

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Talent Acquisition Partner