Boliden

Talent Acquisition Manager

Boliden

Full time

JOB_006138

 

Vill du vara med på resan att utveckla ett modernt Talent Acquisition Team? Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

Var med och rekrytera våra framtida medarbetare

Vi har en plan för vart vi vill nå och söker dig som vill vara med på den resan! Som Talent Acquisition Manager på Boliden Gruvor är du en del av ledningsgruppen för avdelningen HR & Safety med HR-direktören som närmaste chef. Du får förtroende för det strategiska och operativa arbetet med att attrahera och rekrytera Bolidens framtida medarbetare. I teamet är vi med dig fem engagerade medarbetare, med en mångfald av kompetenser där alla arbetar med rekrytering och Employer Branding. Som chef ser du till teamets arbete med hälsa, miljö och säkerhet, kompetensförsörjning och utveckling.

 

Vi vill vara i framkant inom fördomsfri rekrytering och ge stöd till chefer i rekryteringsprocessen, från kravprofil till slutkandidat. I det får vi också jobba med Employer Branding aktiviteter som mässor, skolkontakter och andra evenemang. Vi jobbar tillsammans med kompetenta kollegor inom HR, kompetensförsörjning och kommunikation på Boliden.

 

Ett roligt uppdrag med nya kontakter och samarbeten för dig som är ny eller erfaren ledare.

 

Vem vi söker

Vi söker dig som är entusiastisk, inkluderande, vill arbeta i team och har personlig integritet. Du är en trygg ledare som arbetar systematiskt och motiveras av att möta människor och bygga varma relationer. Du är kundorienterad och skapar engagemang i teamet för samverkan med chefer och HR-medarbetare på site. Du delar våra grundläggande värderingar mod, omsorg och ansvar och kan skapa en tillitsfull stämning. Med omtanke om dina medmänniskor kan du prata om både lättsamma, personliga och allvarliga frågor.

 

Med kvalifikationer som:

• Universitet- eller högskoleutbildning i personalvetenskap eller liknande

• Erfarenhet av rekrytering

• Förståelse för vad som behövs för att samordna och utveckla ett Talent Acquisition Team

 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap och kunskap om fördomsfri rekrytering och digitala lösningar som search, tester och extern kommunikation. Då vi finns i flera länder söker vi dig som kan kommunicera på svenska och engelska. Du har körkort för personbil.

 

Ansök nu

Ansök nu med några få klick och ditt CV till och med Torsdagen den 15 December 2022.

 

Vill du veta mer?

Det finns potential att växa i Boliden! Med en säker arbetsmiljö, engagerande kommunikationskultur och många möjligheter till kompetensutveckling och olika karriärvägar. Vi erbjuder flexibla arbetsförhållanden och förmåner som exempelvis frisk- och hälsovård och tjänstepension.

 

För frågor om din ansökan, kontakta Johan Albinsson, HR & Safety Direktör, johan.albinsson@boliden.com.

 

Facklig information får du av Ditte Möller Lasskogen (SACO), 070-220 06 82, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39 och Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 december . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 25 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Talent Acquisition Manager