Boliden

Taktisk inköpare

Inköpsavdelningen ansvarar för att samordna och utveckla inköp av produkter och tjänster inom Bolidenkoncernens verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Irland. Vi söker nu en taktisk inköpare till vårt nystartade team Procurement Desk, med stationeringsort Aitik

 

Arbetsuppgifter

Som taktisk inköpare i Procurement Desk kommer du att vara en av 6 st medarbetare i detta nystartade team där du får en viktig roll i att vara med och bygga upp och utveckla nya arbetssätt. 

Procurement Desk kommer att ha ansvar för att hantera den taktiska inköpsverksamheten inom Bolidens svenska gruvor. Det innebär bl.a. att utföra små och mellanstora upphandlingar men även att säkerställa användningen av befintliga kontrakt i den dagliga verksamheten samt att vid behov förbereda och stödja ansvariga Sourcing Managers och Category Managers vid större upphandlingar. 

Du kommer att ha daglig kontakt med externa leverantörer och intressenter inom Boliden, så som produktionsenheter, staber och inköpsavdelning. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med stationeringsort Aitik men då verksamheterna är spridda inom Sverige, Finland och Irland kan resor i tjänsten förekomma.

Du kommer att rapportera till Head of Supply Boliden Mines, Frida Pettersson.

 

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Som person är du driven och målinriktad och har god samarbetsförmåga. Du har förmåga att bygga och utveckla relationer och är en god kommunikatör. Du är en förebild vad avser etiska frågor. 

Som medarbetare i detta nystartade team trivs du med att vara med och utveckla arbetssätt och söker hela tiden nya effektiva lösningar. 

Vi ser gärna att du har ett antal års erfarenhet av inköpsarbete eller försäljning. Vi värdesätter också erfarenhet av förhandlingar och att skriva avtal. Erfarenhet från taktiskt inköp är meriterade. 

Boliden har engelska som koncernspråk därför kräver vi att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både engelska och svenska. God datorvana och goda kuskaper i Excel och system för inköp är viktigt för denna tjänst. Körkort för personbil (B) är ett krav.

 

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Head of Supply Boliden Mines Frida Pettersson +46 910- 70 58 95, frida.pettersson@boliden.com

 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Andreas Mårtensson (Unionen) +46 910 77 42 39, Holger Rilinger (SACO) +46 910 70 57 59 eller Peter Markström (Ledarna) +46 910 77 40 09.

 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

 

Ansökan

Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR och lämnas via ansökningsikonen. Frågor angående din ansökan besvaras av Kristin Sellman Human Resources, kristin.sellman@boliden.com.

Vi vill ha in din ansökan senast den 6 augusti 2019.

 


Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 800 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 augusti . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 11 juli

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Inköp


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Taktisk inköpare