Boliden

Systemutvecklare

Skelleftehamn

Full time

JOB_008204

 

Systemutvecklare för framtidens Rönnskär

till Rönnskär

 

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 900 medarbetare.

 

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare på avdelningen Värdebestämning och analys har du ansvar för utveckling av vårt LIMS-system (Laboratory Information Management System) som används på laboratoriet och är på väg att införas på Provtagningen. Dina viktigaste uppgifter är att samordna, underhålla och driva utvecklingen av LIMS som långsiktigt stödjer Rönnskärs strategi och mål. Du kommer också att bidra till systemförvaltningen genom att fungera som systemkoordinator i samarbete med Bolidens gruvor och IT organisation. I arbetet som systemutvecklare inom avdelningen arbetar du tätt ihop med verksamheten där uppgifter som support till Super Users och interna användare ingår i arbetsuppgifterna. Du jobbar också med felavhjälpning och utbildning samt deltar i projekt. Du kommer också att ingå i Rönnskärs IT-råd.

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker en person med ett modernt och framtidsorienterat synsätt. Du är välstrukturerad, drivkraftig och utåtriktad med god förmåga att kommunicera. Du ska vara förtroendeingivande, servicemedveten och ha lätt för att samarbeta. Du är van att arbeta i en verksamhet i utveckling och ser en utmaning i ständiga förbättringar. Du har därför en viktig uppgift att bidra med verktyg och idéer för att effektivisera vår fortsatta utveckling. Vi tror att du har utbildning inom, och erfarenhet av programmering samt kunskaper i kemi och matte. Meriterande är att tidigare ha utvecklat eller arbetat med LIMS.

 

• Ingenjörsutbildning alt annan utbildning på högskole/universitetsnivå eller motsvarande kompetens.

• Meriterande är erfarenhet av arbeten inom systemutveckling, kravanalys, programmering och förvaltning.

• Körkort B.

• God förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska och engelska.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; Omsorg, Mod och Ansvar.

 

Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor som berikar vår verksamhet och vi eftersträvar mångfald i bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet bland våra medarbetare. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår. 

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Sektionschef Värdebestämning och analys, Maria Svärd 0910-773397, e-post: maria.svard@boliden.com

 

Facklig information

Joachim Pettersson (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-77 37 45

Mikael Norrby (Unionen), tfn 0910-77 37 76

Dan Nilsson (Ledarna), tfn 0910-77 38 67

Ronnie Allzén (IF Metall), tfn 0910-77 32 72

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Mari Forsman, Human Resources, tfn: 0910–774561, e-post: mari.forsman@boliden.com.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 30 november 2023.

Intervjuer och urval sker löpande. Tillträde enl överenskommelse.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Skelleftehamn . Publicerat : 2 november

Kategorier : Data & IT Systemvetare Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Systemutvecklare