Boliden

Systemkoordinator Maximo

Boliden

Garpenberg

Full time

JOB_007636

 

Vill du ha en spännande roll i vårt team och bidra till effektiv styrning och optimering av vårt Maximo-system?

Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

Arbetsuppgifter

I rollen som systemkoordinator är du en del i förvaltning av vårt Maximo system samt koordinerar utveckling och support. I ditt arbete ingår bland annat att:

 

• Representerar verksamheten och ha nära dialog med processägare som styr förändringar i våra system.

• Delta i olika implementations- och uppgraderingsprojekt i nära samarbete med IT Application Manager.

• Planera och leda arbetet med förändringar eller förbättringar i Maximo med fokus på att likrikta och systematisera användandet av systemet.

• Delta i regelbundna avstämningsmöten med Bolidens tjänsteleverantör och Maximo administratörer på Bolidens olika enheter.

 

Sektionen för Standards & Systems fungerar som interna konsulter med kompentens inom Asset Management, teknisk dokumentation, ritningar, kvalitetssäkring, CE och projektstandarder. Sektionen stöttar projekt- och underhållsorganisationer och har ett förvaltningsansvar för Boliden Gruvors utvecklingsprocess inom anläggningsprojekt. 

 

De flesta projekt bedrivs i samarbete med andra teknikavdelningar och nära verksamheten i något av Bolidens olika gruvområden. För närvarande innebär det Aitik, Garpenberg, Bolidenområdet, Tara Irland samt Kevitsa i Finland. Resor med tillhörande övernattningar sker då och då och ingår i tjänsten som är placerad i Boliden.

 

Som systemkoordinator rapporterar du till sektionschefen för Standards & Systems och är en viktig resurs i support- och utvecklings-teamet för Maximo, Bolidens underhållssystem för förvaltning av våra tillgångar. Organisatoriskt tillhör du Boliden Gruvor, men hanterar i förekommande fall även systemrelaterade frågor på övergripande koncernnivå.

 

Vi vill ha dig i teamet

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom underhåll, inköp, systemvetare eller annan utbildning och erfarenhet som vi sammantaget bedömer likvärdig.

 

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av underhålls- och/eller inköp- och förrådsprocesser. Erfarenhet av förvaltning av underhållsystem och systemkoordinering är meriterande.

 

Dina personliga egenskaper är av stor vikt. Du gillar att ta initiativ och hitta lösningar på problem och detta görs ofta i samarbete med andra. Du tycker om att ta nya kontakter och bygga samarbeten inom avdelningen, olika stödfunktioner och på Bolidens gruvområden. Teamwork är en central del i den här rollen.

 

Du kan uttrycka dig väl muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Du har även körkort för bil.

 

Ansök nu

Varmt välkommen att ansöka med ditt CV och några få klick, till och med Söndag 24 september 2023.

Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut?

 

Vi erbjuder dig

Boliden är en etablerad arbetsgivare med kollektivavtal och tjänstepension. Vi erbjuder förmåner som flexibla arbetsvillkor, möjlighet till kompetensutveckling, många olika karriärvägar, frisk- och sjukvård. Jobba med oss ​​i en innovativ miljö med mycket kompetens och en företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar.

 

Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till oss!

 

Nyfiken att veta mer

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta mig som rekryterande chef, Terese Forsell, 070 651 29 03, terese.forsell@boliden.com, jag uppskattar ditt intresse.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av Senior Talent Acquisition Partner Bertil Karlsson, 0910-77 32 78

 

Facklig information får du av Ditte Möller Lasskogen, SACO, 0910-70 42 40, Andreas Mårtensson, Unionen, 070-541 83 93 eller Peter Markström, Ledarna, 0910-77 40 09.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För 10 timmar sedan . Arbetsort : Boliden, Garpenberg . Publicerat : 14 augusti

Kategorier : Inköp Systemvetare Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Systemkoordinator Maximo