Boliden

Systemintegratör – System Automation

Våra grundläggande värderingar är; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö. Hos oss har arbetsmiljöfrågor högsta prioritet. Boliden Stab Gruvor har ca 300 anställda och omfattar bl.a avdelningarna HR & Hållbarhet, Ekonomi, Teknik, Affärsutveckling och Prospektering. Teknikavdelningen fungerar som en central resurs för driftsprojekt, förvaltning samt forskning och utveckling inom Boliden Gruvor. För närvarande innebär det Aitik, Garpenberg,Bolidenområdet, Tara på Irland samt Kylylahti och Kevitsa i Finland

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att delta i projekt inom Teknikavdelningen för att integrera produktions- och underhållsdata till Bolidens dataplattform. I arbetet ingår att vara med och designa och systematisera plattformen samt att jobba med integration av olika datakällor från olika produktionssystem samt mobila maskiner. Det ingår även att jobba med analys och rapportering av produktionsrelaterat data och hjälpa Bolidens gruvor med framtagandet av rapporter för deras planering och styrning av verksamheten. 

I många fall sker arbetet i nära samarbete med övriga teknikavdelningar och IT-avdelningen i Boliden samt de olika gruvorna. Uppdragen kommer i huvudsak utföras med agila arbetsmetoder.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med Boliden som stationeringsort. Resor ingår i tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Utbildning/Erfarenhet

Du är högskoleutbildad med inriktning som dataingenjör eller motsvarande och är intresserad av att fördjupa dig tekniskt. Du bör ha minst fem års erfarenhet av programutveckling och med fokus på moderna verktyg. Du bör trigga på förkortningar som JSON, REST, C#, EAI, SOA, ESB, XML, SQL-Server, SSAS, OLAP, DAX, Power BI. Arbetet ställer krav på god förmåga att samarbeta med andra samt att uttrycka dig muntligt och skriftligt på både svenska och engelska även B-körkort är ett krav.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Stefan Castehav tfn 0910- 70 57 28, stefan.castehav@boliden.com 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-70 57 59, Magnus Filipsson (Unionen), tfn 0910-77 33 29, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Janet Johnsson, Human Resources, tfn 0910-77 45 66.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 5 november 2018.

 

 Ansök nu

 


 

Sista ansökningsdag : 5 november . Arbetsort : Boliden

Kategorier : Data & IT Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Systemintegratör – System Automation