Boliden

Systemintegratör - Integrationsutvecklare

Boliden IT utvecklar och levererar IT- tjänster till verksamheten, såsom utveckling, drift och support av IT-system och IT-infrastruktur. Uppdraget är att stödja verksamheten och IT-användarna med en modern och problemfri IT-miljö, som bidrar till att öka effektiviteten och får affärerna att växa. Inom Boliden IT arbetar i dagsläget cirka 90 personer.

Arbetsuppgifter

Vi på Boliden befinner oss just nu i en mycket spännande utvecklingsfas där vi satsar stort på högteknologi inom automation, robotik och IOT. Detta skapar högre krav på avancerad integration och därför efterlyser vi nu dig - en social systemintegratör som är redo för en ny utmaning tillsammans med IT-avdelningen på Boliden!

Som systemintegratör på Boliden får du det viktiga uppdraget att integrera våra verksamhetsstödjande system tillsammans med ett litet, sammansvetsat team som utvecklar och stöttar varandra i vått och torrt. Du kommer även att arbeta med drift och utveckling av Bolidens integrationsmiljö på en praktisk nivå såväl som på arkitekturnivå. Kort och gott - om du är en person som tycker om att genomföra dina egna visioner och idèer så har du din chans här! Så länge du visar att dina idéer förbättrar vår integrationsmiljö så kommer du definitivt inte att möta några bromsklossar här på Boliden. Innovation är A och O i vår verksamhet!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med stationeringsort i Boliden. Vi har dock verksamhet på flera orter, såväl i Sverige som på andra håll i Europa. Det betyder att du ibland kommer att behöva packa väskan för att besöka någon av våra andra siter och konsultera dem i deras integrationsmiljö.

Utbildning och kvalifikationer

För att axla den här rollen med bravur behöver du ha högskole- eller universitetsutbildning (alternativt motsvarande kunskaper) med inriktning mot IT, minst ett par års arbetslivserfarenhet inom området och såklart - utvecklarbakgrund!

Erfarenhet av Javautveckling, eller jämförbart programmeringsspråk, är en förutsättning för att söka den här tjänsten. Även kunskaper inom SOAP, REST, MQ, JSON, XML och xpath är nödvändigt! Om vi får drömma lite så har du erfarenhet av IBM Integration Development - men det är absolut inget krav! Skulle du dessutom ha kunskap inom något eller några områden som Sharepoint, Linux OS, JMS, NodeJS och mqtt så har vi egentligen bara en sak att säga - klicka på Ansök Nu-knappen omedelbart!

En nyckelegenskap i den här rekryteringen är social kompetens. Eftersom att du kommer att arbeta nära verksamhetsföreträdare för att identifiera, utveckla och driftsätta integrationer är det en förutsättning att du är en person som trivs bäst när du får samarbeta med andra. Vi ser att du är lyhörd person som välkomnar input för att du ska kunna hitta den ultimata lösningen. Sist men inte minst önskar vi oss en självständig och resultatorienterad “hands on-person” som är i ditt esse när du får implementera dina smarta lösningar!

Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift är ett krav.

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Manager Platform & Web Services Sune Renström tfn 0910-70 59 26, sune.renstrom@boliden.com

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), tfn 0910-70 57 59, Magnus Filipsson (Unionen), tfn 0910-77 33 29 eller Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR och lämnas via ansökningsikonen. Frågor angående din ansökan besvaras av Kristin Sellman, Human Resources, 08- 610 15 56.

Vi hanterar ansökningar löpande men sista ansökningsdag är 20 februari 2019.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 5 timmar . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 28 januari

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Data & IT


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Systemintegratör - Integrationsutvecklare