Boliden

Strategisk Mediaingenjör

Garpenberg

Full time

JOB_003470

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som är utbildad ingenjör och vill bidra med din kunskap inom strategisk mediaplanering till oss i Garpenberg!

 

Strategisk Mediaingenjör är en viktig roll som innebär ett spännande och utvecklande arbete med planering av media som bland annat ventilation, återfyll, driftvatten och gruvvatten i gruvan. I tjänsten samarbetar du även med strategisk gruvplanerare för att utforma mediasystemen för aktuella och kommande brytningsområden.

 

För att trivas i rollen och kunna leverera, krävs förmåga att se till helheten, arbeta med långa perspektiv och vara lyhörd till organisationens behov.

 

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på dagtid ovan jord, där arbete under jord förekommer också. Du rapporterar till Sektionschef för Geologi och Gruvplanering.

 

 

Personliga egenskaper

Som person söker vi dig som är initiativrik, självgående och strukturerad. Du visar på mycket god samarbetsförmåga och tar dig gärna an komplexa utmaningar för att kunna presentera förslag på lösningar. Du trivs i rollen att vara stöttande till resten av organisationen i de frågor som berör ditt ansvarsområde och expertis.

 

 

Utbildning och kvalifikationer

För tjänsten söker vi dig med erfarenhet av att arbeta med att utföra beräkningar på media, gärna i gruvmiljö. Ingenjörsutbildning är ett krav för tjänsten. Att du har B-körkort samt behärskar både svenska och engelska i tal och i skrift är ett krav.

 

 

Våra värderingar

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor som berikar vår verksamhet och vi eftersträvar mångfald i bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet bland våra medarbetare. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg är en rökfri arbetsplats.  

 

                      

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Henrik Lindvall, rekryterande chef på tel: +46 225 369 60 alt. henrik.lindvall@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information får du av Kent Hedin, Ledarna, 0225-36950, Jacob Wallén, Unionen, 0225-362 62, Scott Gordon, SACO, 070-612 99 47.

 

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan via annonsens ansökningsikon. Din ansökan behandlas enligt GDPR. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Partner Emma Alexandersson, emma.alexandersson@boliden.com

 

Då urval till intervju kan komma att ske löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Dock senast 2022-01-15. Vänligen observera att tillsättning av tjänsten kan ske innan senaste ansökningsdag.

---------------------------------------------------------------------

We are a company in constant development and every workday we explore how we can improve modern life and society. Our metals are a key componet in creating a more sustainable future and we take great pride in the impact we make every day. Are you ready to contribute with your curiosity, personalty, skill-set and unique background? Be you and challenge us - let's drive change for generations to come!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 januari . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 25 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Strategisk Mediaingenjör