Boliden

Strategisk inköpare till Logistikavdelningen

Till vår logistikavdelning är vi nu på jakt efter dig - en social teamplayer som vill ansluta till vårt team! Som strategisk inköpare hos oss blir du en del av ett sammansvetsat och skickligt arbetslag. Om du är en duktig inköpare eller logistiker som kanske känner att du står och stampar och behöver en ny utmaning i yrkeslivet så har du hamnat rätt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med stationeringsort Boliden.


Arbetsuppgifter
Som strategisk inköpare vid vår Logistikavdelning får du det kvalificerade och spännande uppdraget att, tillsammans med dina kollegor, ansvara för Bolidens inköp av transport- och logistiklösningar med en årlig spend på 600-800 MSEK. Du kommer att få en viktig roll inom Logistik-kategorin “Within site /Road special” och huvudsakligen sköta upphandling av transporttjänster och transportentreprenader inom och mellan Bolidens olika enheter.

I din roll ingår det att upphandla för alla våra enheter och eftersom vi har verksamheter i såväl Sverige som Finland, Norge och Irland så kommer du att upphandla mot både stora, internationella bolag och mindre lokala entreprenader. Med jämna mellanrum så kommer du även att behöva packa väskan för att besöka andra siter och använda din expertis där.

Vi söker dig - en strukturerad lagspelare!

Oavsett om du är…
(1) en mycket skicklig inköpare/logistiker med många års erfarenhet i bagaget eller
(2) en relativt nyexaminerad person med ett par års erfarenhet
...så är vi intresserade av att veta mer om dig!

Inom vår logistikavdelning så har vi olika nivåer där man utifrån kompetens och erfarenhet får större eller mindre ansvar. Är du exempelvis en senior person så kommer vi att ge dig en mer utmanande och avancerad roll som kan innehålla allt från lobbyverksamhet till arbete med att utveckla vår avdelning på ett övergripande, strategiskt plan.


Utbildning och kvalifikationer
Helst ser vi att du har utbildning på högskolenivå med inriktning mot Inköp/Logistik samt erfarenhet av förhandlingar och att skriva avtal. Eftersom att du kommer att arbeta internationellt så är det också viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift - såväl på svenska som på engelska. Körkort för personbil (B) är ett krav!

Som strategisk inköpare hos oss så kommer du att arbeta mycket nära uppdragsgivare vid Bolidens produktionsenheter och dotterbolag. För att briljera i den här rollen krävs det därför att du är en kommunikativ lagspelare som tycker att det är roligt att samarbeta med andra. Vidare gillar du att effektivisera och driva arbete framåt mot målgång, samtidigt som du trivs med ordning och reda - på så sätt kan du vara trygg med att ingenting viktigt faller mellan stolarna. Vad gäller etiska frågor så är du en förebild!


Information
För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Logistikchef Alexander Lindfors +46 910 77 32 47, alexander.lindfors@boliden.com


Facklig information
Facklig information lämnas av Magnus Filipsson (Unionen) +46 910 77 33 29, Holger Rilinger (Sveriges Ingenjörer) +46 910 70 57 59 eller Peter Markström (Ledarna) +46 910 77 40 09.


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR och lämnas via ansökningsikonen. Frågor angående din ansökan besvaras av Kristin Sellman Human Resources, +46 8 610 15 56.

Vi hanterar ansökningar löpande och vill ha din ansökan så snart som möjligt.




Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 13 mars

Kategorier : Inköp Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Strategisk inköpare till Logistikavdelningen