Boliden

Strategisk inköpare (Sourcing Manager)

Bolidens Inköpsstab ansvarar för att samordna och utveckla arbetet med inköp av varor och tjänster. Boliden har verksamheter i Sverige, Norge, Finland samt på Irland. Boliden har en ökad mängd investeringar och söker därför nu en inköpare av tjänster och produkter med lokalisering i Boliden.

Arbetsuppgifter

I rollen som inköpare kommer du att ansvara för hela arbetsprocessen med att planera, samordna, genomföra och följa upp inköp, främst inom konsulter, entreprenader och serviceavtal. Arbetet innebär att du hanterar anbudsförfrågningar, genomför förhandlingar av leverantörs- och samarbetsavtal samt säkerställer leveranser och uppföljning gentemot Boliden Gruvors produktionsenheter och anläggningar.

Eftersom Boliden Gruvor har verksamheter på flera orter förekommer resor i tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du kommer rapportera till Head of Section - Sourcing.

Utbildning och kvalifikationer

Vi ser helst att du har relevant universitets- eller högskoleutbildning. Vi söker dig som har erfarenhet av inköpsarbete samt en tydlig affärsmässig hållning, förhandlingsvana samt vana att hantera samarbets- och leverantörskontakter.

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående, drivande, lyhörd och analytisk. Du är strukturerad, har goda kommunikativa förmågor och förstår vikten av att leverera enligt uppsatta mål. Du trivs i en dynamisk verksamhet och ser möjligheter till förbättringar. Du är en förebild gällande etik.

Befattningen kräver att du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Körkort B är ett krav.

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Head of Sourcing Boliden Mines Kasper Huuska, +46 910 77 41 38  kasper.huuska@boliden.com

Facklig information

Facklig information lämnas av Magnus Filipsson (Unionen) +46 910 77 33 29, Holger Rilinger (Sveriges Ingenjörer) +46 910 70 57 59 eller Peter Markström (Ledarna) +46 910 77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämnställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR och lämnas via ansökningsikonen. Frågor angående din ansökan besvaras av Kristin Sellman Human Resources, +46 8 610 15 56.

Vi vill ha in din ansökan senast den 21 november 2018

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : 21 november . Arbetsort : Boliden

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Strategisk inköpare (Sourcing Manager)