Boliden

Strategisk inköpare - Logistikavdelningen

Boliden Group Procurement ansvarar för att samordna och utveckla inköp av produkter och tjänster. Bolidenkoncernen har verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Irland. Vi söker nu en ny kollega till vår logistikavdelning, med stationeringsort Boliden. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter

Som strategisk inköpare vid Bolidenkoncernens Logistikavdelning kommer du att ha ansvar för Bolidens inköp av transport- och logistiklösningar inom bla Logistik-kategorin: ”Within site/Road special”. Kategorin innefattar till stor del upphandling av transporttjänster och transportentreprenader inom- samt mellan Bolidens enheter, med en årlig spend på ca: 6-800Msek. Inköp av andra transporttjänster kan också förekomma. Lämplig kandidat ges också möjlighet till större ansvar inom kategorin ”Within site/Road Special”.

Ett mycket nära samarbete med uppdragsgivare vid Bolidens produktionsenheter och dotterbolag är en förutsättning för att vara framgångsrik i denna position. 

Resor förekommer i tjänsten då verksamheterna är spridda inom Sverige, Finland, Norge och Irland. Du kommer att vara en av sex medarbetare vid logistikavdelningen och rapportera till Bolidens logistikchef.

Utbildning och kvalifikationer

Vi tror att Du har ett antal års erfarenhet från inköpsbranschen och/eller logistikbranschen med erfarenhet av förhandlingar och att skriva avtal.

Vi ser helst att du har utbildning på högskolenivå med inriktning mot Inköp/Logistik. Boliden har engelska som koncernspråk därför kräver vi att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både engelska svenska. Körkort för personbil (B) är ett krav.

 Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Som person är du utvecklings- och resultatorienterad, har mycket god samarbetsförmåga, är analytisk och logisk. Du har förmåga att bygga och utveckla relationer och är en god kommunikatör. Du är en förebild vad avser etiska frågor. 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta logistikchef Alexander Lindfors, +46 910 77 32 47 alexander.lindfors@boliden.com

Facklig information

Facklig information lämnas av Magnus Filipsson (Unionen) +46 910 77 33 29, Holger Rilinger (Sveriges Ingenjörer) +46 910 70 57 59 eller Peter Markström (Ledarna) +46 910 77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR och lämnas via ansökningsikonen. Frågor angående din ansökan besvaras av Kristin Sellman Human Resources, +46 8 610 15 56.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande, 20 december 2018 är sista ansökningsdag.

 

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : 20 december . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 6 december

Kategorier : Inköp Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Strategisk inköpare - Logistikavdelningen