Boliden

Sommarjobbare Mekaniker fasta anläggningar

Boliden

JOB_003956

 

Bolidenområdet söker

Semestervikarier till sommaren 2022

till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden.

 

Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter och formar vår gemensamma företagskultur.

 

Förhoppningsvis är du intresserad av att uppleva vår gemenskap. Vi anställer ett stort antal semestervikarier på Bolidenområdet under perioden maj-augusti. En möjlighet för dig som är intresserad av att lära dig mer om gruvindustrin! Är du en av dem vi söker?

 

Bolidenområdet består av ett anrikningsverk i Boliden och underjordsgruvorna Renström, Kankberg och Kristineberg. Vi behöver även personal till vårt pågående efterbehandlingsarbete i Maurliden.

 

Sista ansökningsdatum är 15 Mars 2022, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakt för frågor: bolidenomradet@boliden.com

 

 

Mekaniker Fasta anläggningar

Som sommarvikarierande Mekaniker fasta anläggningar får du bland annat arbeta med uppgifter inom drift och förebyggande underhåll, med tyngdpunkt på gruvans fasta anläggningar ovan och under jord. De större huvudansvaren i tjänsten är drift och underhåll av gasolanläggning, reningsverk och pumpstationer. Arbetstiden är förlagd på dagtid.

 

Vi söker Dig

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, personligt ansvar och engagemang är av stor vikt. Det är meriterande om du har erfarenheter från fastighetsskötsel, samt en god datorvana. Även arbete med truck och hjullastare är förekommande.

 

Du ska ha gymnasial utbildning, körkort lägst klass B är ett krav.

Stationeringsort är Kankberggruvan.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Kankberg . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Sommarjobbare Mekaniker fasta anläggningar