Boliden

Sommarjobb Traktorchaufför

Boliden

Kristineberg

Full time

JOB_003953

 

Bolidenområdet söker

Semestervikarier till sommaren 2022

till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden.

 

Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter och formar vår gemensamma företagskultur.

 

Förhoppningsvis är du intresserad av att uppleva vår gemenskap. Vi anställer ett stort antal semestervikarier på Bolidenområdet under perioden maj-augusti. En möjlighet för dig som är intresserad av att lära dig mer om gruvindustrin! Är du en av dem vi söker?

 

Bolidenområdet består av ett anrikningsverk i Boliden och underjordsgruvorna Renström, Kankberg och Kristineberg. Vi behöver även personal till vårt pågående efterbehandlingsarbete i Maurliden.

 

Sista ansökningsdatum är 15 Mars 2022, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakt för frågor: bolidenomradet@boliden.com

 

 

Traktorchaufför

Som traktorförare arbetar du dagtid ovan jord, i Kristinebergsgruvan förekommer underjordsarbete någon enstaka timme per vecka. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av lastning, lossning av inkommande och avgående gods. Hålla ordning och reda på förrådsplan. Anställningen omfattar en till tre månader under perioden juni - augusti.

 

Vi söker dig

Du bör ha gymnasiekompetens. Vi ställer krav på noggrannhet, ordning och reda samt förmåga att samarbeta i grupp likaväl som självständigt arbete. B-körkort är ett krav. Har du även truckkort så anses det vara meriterande. För att jobba som semestervikarie hos oss ska du ha fyllt 18 år. Lön enl. kollektivavtal.

 

Stationeringsorter är Kristinebergsgruvan eller Renströmsgruvan ange gärna i din ansök om du är intresserad av en eller bägge av dessa.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Sommarjobb Traktorchaufför