Boliden

Sommarjobb Miljöprovtagare

Boliden

JOB_003938

 

Bolidenområdet söker

Semestervikarier till sommaren 2022

till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden.

 

Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter och formar vår gemensamma företagskultur.

 

Förhoppningsvis är du intresserad av att uppleva vår gemenskap. Vi anställer ett stort antal semestervikarier på Bolidenområdet under perioden maj-augusti. En möjlighet för dig som är intresserad av att lära dig mer om gruvindustrin! Är du en av dem vi söker?

 

Bolidenområdet består av ett anrikningsverk i Boliden och underjordsgruvorna Renström, Kankberg och Kristineberg. Vi behöver även personal till vårt pågående efterbehandlingsarbete i Maurliden.

 

Sista ansökningsdatum är 15 Mars 2022, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakt för frågor: bolidenomradet@boliden.com

 

 

Miljöprovtagare

Som Miljöprovtagare i Bolidenområdet består din huvudsakliga arbetsuppgift utav; Miljöprovtagningar vilket innebär att du inhämtar vattenprov från sjöar, grundvattenrör, stoftuppsamlare och processanläggningar som reningsverk. Utöver den uppgiften ingår även hantering av vår miljödatabas vilket innebär importering av analysresultat samt uppföljning av resultaten. Att vara behjälplig som stöd i diverse projekt i form av rapportskrivning, dokumenthantering, samt eventuellt fältarbete ingår även i tjänsten. Arbetet är förlagt på dagtid och omfattningen för tjänsten rör sig om cirka: 8-12 veckor, varav 8 veckor är miljöprovtagning.

 

 

Vi söker dig

Vi söker dig som är noggrann och kan utföra uppgifter efter föregivna rutiner, trivs med ensamarbete samt inte har något emot att arbeta ute oavsett väder. Arbetet kan i vissa moment vara fysiskt krävande därför är det bra om du trivs med den typen av arbetsuppgifter. Du bör ha en påbörjad kandidat/master examen inom geovetenskap/geoteknik eller liknande områden. B körkort är ett krav, då resor inom området ingår i tjänsten samt att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 7 januari

Kategorier : Miljö & Naturbruk


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Sommarjobb Miljöprovtagare