Boliden

Sommarjobb Lokalvårdare

Boliden

Kristineberg

Full time

JOB_003947

 

Bolidenområdet söker

Semestervikarier till sommaren 2022

till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden.

 

Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter och formar vår gemensamma företagskultur.

 

Förhoppningsvis är du intresserad av att uppleva vår gemenskap. Vi anställer ett stort antal semestervikarier på Bolidenområdet under perioden maj-augusti. En möjlighet för dig som är intresserad av att lära dig mer om gruvindustrin! Är du en av dem vi söker?

 

Bolidenområdet består av ett anrikningsverk i Boliden och underjordsgruvorna Renström, Kankberg och Kristineberg. Vi behöver även personal till vårt pågående efterbehandlingsarbete i Maurliden.

 

Sista ansökningsdatum är 15 Mars 2022, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakt för frågor: bolidenomradet@boliden.com

 

Lokalvårdare

Anställningarna omfattar en till tre månader under perioden juni-augusti. Arbetet bedrivs på dagtid ovan och under jord, även helgarbete kan förkomma. Du ska ha fyllt 18 år. Lön enligt kollektivavtal.

 

Vi söker dig

Du bör ha gymnasiekompetens eller erfarenhet inom området. Vi ställer krav på noggrannhet och förmåga att samarbeta i grupp likaväl som självständigt arbete. B-körkort är ett krav. Stationeringsorterna är Kristinebergsgruvan alternativt Renströmsgruvan, ange gärna i din ansökan om du är intresserad av en av dessa eller båda.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Sommarjobb Lokalvårdare