Boliden

Sommarjobb Laboranter

Boliden

Full time

JOB_003925

 

Bolidenområdet söker

Semestervikarier till sommaren 2022

till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden.

 

Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter och formar vår gemensamma företagskultur.

 

Förhoppningsvis är du intresserad av att uppleva vår gemenskap. Vi anställer ett stort antal semestervikarier på Bolidenområdet under perioden maj-augusti. En möjlighet för dig som är intresserad av att lära dig mer om gruvindustrin! Är du en av dem vi söker?

 

Bolidenområdet består av ett anrikningsverk i Boliden och underjordsgruvorna Renström, Kankberg och Kristineberg. Vi behöver även personal till vårt pågående efterbehandlingsarbete i Maurliden.

 

Sista ansökningsdatum är 15 Mars 2022, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakt för frågor: bolidenomradet@boliden.com

 

 

Laboranter

Vi söker sommarjobbare till Anrikningsverkets drifts laboratorium. I tjänsten ingår att utföra analyser för processtyrningen och kvalitetskontroll samt lättare underhåll av instrument. Våra analysinstrument är bland annat XRF, ICP-OES, AAS.

 

 

Vi söker dig

Som har naturvetenskaplig eller likvärdig gymnasiekompetens, eller erfarenhet inom området. Du är 18 år eller äldre. B-körkort krävs. Kemikunskaper är meriterande. Du bör vara strukturerad och kvalitetsmedveten. Dagtid (schemalagt helgarbete förekommer).

Placeringsort: Boliden

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 23 december

Kategorier : Naturvetenskap & Forskning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Sommarjobb Laboranter